ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σοβαρή καταγγελία Άδωνι Γεωργιάδη για "βόλτες" του πρωθυπουργικού αεροσκάφους!

Μια νέα κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας μόλις "γεννήθηκε", μετά τις σοβαρές καταγγελίες του Άδωνι Γεωργιάδη σχετικά με το δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την σύνοδο των ηγετών του Νότου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα.
Το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετέβη στη Λισαβόνα, της Πορτογαλίας, για τη δεύτερη Σύνοδο των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ. Η πρώτη είχε διοργανωθεί στην Αθήνα πριν μερικούς μήνες και μάλιστα με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, κάτι που έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές ως "παράσημο" από το Μαξίμου σχετικά με τις σχέσεις της χώρας με τους ευρωπαίους συμμάχους της.
Χαρακτηριστικό είναι πως και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις συμμαχίες που έχει "χτίσει" η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ την τελευταία διετία, αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη Σύνοδο και στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.

Ας πάμε όμως στο προκείμενο. Ο Άδωνις Γεωργιάδης προέβη σήμερα το πρωί, από την εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ, σε μια σοβαρότατη καταγγελία.

Συγκεκριμένα, υπονόησε ούτε λίγο ούτε πολύ πως το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε "βόλτα" όπως χαρακτηριστικά είπε, μετά την συγκεκριμένη Σύνοδο, κατηγορώντας τα κυβερνητικά στελέχη πως "ζούνε τη μεγάλη ζωή και χρησιμοποιούν την κρατική περιουσία σα να είναι το μαγαζάκι του μπαμπά τους".

Ανέφερε πως έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα και περιμένει την επίσημη απάντηση, προειδοποιώντας, μάλιστα, τα κυβερνητικά στελέχη "να μη διανοηθούν να μη μου το δώσουν (σ.σ. το χαρτί) και να ισχυριστούν κανένα απόρρητο, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι"!
φωτο eurokinissi
πηγη newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]