ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

«Oι εκλογές -τουλάχιστον για το 2017- αποκλείονται απολύτως», υποστήριξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κάνοντας και πάλι λόγο για πολιτική συμφωνία..

«Oι εκλογές -τουλάχιστον για το 2017- αποκλείονται απολύτως», υποστήριξε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, κάνοντας και πάλι λόγο για πολιτική συμφωνία, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση.


Ο Πρόεδρος της Βουλής μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και απέδωσε τις ευθύνες για την καθυστέρηση ως τώρα κυρίως στην στάση του ΔΝΤ με τις σκληρές απαιτήσεις του, υποστηρίζοντας ότι μετά την 1η αξιολόγηση «δεν υπήρξε καμία καθυστέρηση από την ελληνική πλευρά».

«Θέματα που είχαν κλείσει στην α΄ αξιολόγηση έρχονται και μας ταλαιπωρούν τώρα. Δεν είναι ζήτημα ελληνικής κυβέρνησης», ανέφερε και έδειξε προς τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Κάποιοι ήθελαν να εξωθηθεί η ελληνική πλευρά στην καθυστέρηση, αλλά το 2017 δεν είναι 2015», υποστήριξε ο Νίκος Βούτσης εκτιμώντας ότι η διεθνής συγκυρία είναι αυτή που θα παίξει ρόλο ώστε να επιτευχθεί συμφωνία.
kontranews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]