«Κόβονται» τα Navara λόγω σκουριάς

Σάλος έχει ξεσπάσει με πρόβλημα που αφορά τα Nissan Navara στη Μ. Βρετανία. Εμφανίστηκαν πολλά περιστατικά με την καρότσα του Pick-Up να σπάει, κόβοντας το αυτοκίνητο στη μέση, λόγω σκουριάς. Δείτε τι απαντά η Nissan στην Ελλάδα!

Δημοσιεύματα της εφημερίδας «The Sun» αναφέρουν πως τα Navara D40 προηγούμενης γενιάς (2004-2015) έχουν μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσουν πρόβλημα σκουριάς στο σασί τους, με αποτέλεσμα να σπάσουν στη μέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την εμφάνισή τους έχουν κάνει αρκετά περιστατικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα, ενώ από τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο αριθμός των μοντέλων, που ενδέχεται να παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα, υπολογίζεται περί τα 35.000 αυτοκίνητα στην Αγγλία και περίπου τα 193.500 σε παγκόσμια κλίμακα.Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την ιαπωνική εταιρεία, μετά όμως από επικοινωνία μας με την ελληνική αντιπροσωπεία τα περιστατικά αφορούν στην πλειονότητά τους μοντέλα ηλικίας άνω των 10 ετών και με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ.

Στη Μ. Βρετανία, όπου και εντοπίστηκαν τα περιστατικά, συστάθηκε ειδική επιτροπή από το Κοινοβούλιο, προκειμένου να εξετάσει το θέμα και να προβεί εάν χρειαστεί σε κυβερνητική παρέμβαση.

Από την άλλη, η Nissan δεσμεύεται να υποστηρίξει τους πελάτες που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο πρόβλημα, ενώ έχει εξυπηρετήσει επιτυχώς τις περισσότερες των περιπτώσεων που τις έχουν αναφερθεί  (στη Μ. Βρετανία). Παράλληλα, στο πλαίσιο της αντιδιαβρωτικής εγγύησης που παρέχει (12 χρόνια) θα καλύπτει περιπτώσεις που ενδέχεται να προκύψουν στο μέλλον.

Αξίζει τέλος, να υπενθυμίσουμε πως το 2013 είχε πραγματοποιηθεί ανάκληση του Nissan Navara αυτής της γενιάς, για πρόβλημα με τον κοτσαδόρο, χωρίς ωστόσο να σχετίζεται με κάποιο τρόπο η εν λόγω ανάκληση με θέματα σκουριάς.


Πηγή: .autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]