Στο Let’s Do It Συμμετέχει Και Φέτος Ο Δήμος Αρταίων

Στο Let’s Do It συμμετέχει και φέτος ο Δήμος Αρταίων
Για μια ακόμη χρονιά ο Δήμος Αρταίων θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα το «Let's Do It» . Με κεντρικό μήνυμα την προώθηση του εθελοντικού κινήματος και στην περιοχή μας, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις σε συνεργασία με σχολεία, αλλά και συλλόγους.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος καλεί όλους τους συλλόγους και τους φορείς, καθώς και τις εθελοντικές οργανώσεις, αλλά και όλους τους πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα εθελοντισμού (27 Μαρτίου με 2 Απριλίου), με αποκορύφωμα τον εθελοντικό καθαρισμό που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Απριλίου. Οι περιοχές του Δήμου που θα επιλεγούν για να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα.
Το «Let's do it» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα εθελοντισμού, αλλά και βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.
Δηλώσεις συμμετοχής στις δράσεις του Δήμου Αρταίων μπορούν να γίνονται τηλεφωνικώς στο 2681074615 και στο 6948175132 και στο e-mail ethelontismos@arta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]