Η Digea δίνει παράταση ως την Πέμπτη για το μαύρο στο MEGA

Υστερα από μία έντονη συνεδρίαση, η Digea φέρεται να αποφάσισε να δώσει παράταση στο MEGA και να μην θολώσει το σήμα του σταθμού σήμερα τα μεσάνυχτα, όπως είχε αρχικά διαρρεύσει.

Όπως μεταδίσουν οι typologies.gr, τη Δευτέρα αναμένεται να κοινοποιηθεί στο MEGA η απόφαση της Digea, που σύμφωνα με πληροφορίες θα δίνει παράταση ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (03.00) για να κατατεθεί νέο σχέδιο για την αποπληρωμή της οφειλής των 980 χιλιάδων ευρώ από την Τηλέτυπος.


Η διοίκηση της Digea εισηγήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση της την υποβάθμιση της ποιότητας μετάδοσης του σήματος του MEGA, ενώ φέρεται να υπήρξαν φωνές και για μαύρο, καθώς το κανάλι έχει καταβάλλει μόνο την προβλεπόμενη δόση (78.000 ευρώ) που έχει συμφωνηθεί από τη στιγμή που βρέθηκε σε δυσχερή θέση, με 980.000 ευρώ που χρωστά στην εταιρεία να παραμένουν μη εξυπηρετούμενα.

Η υποβάθμιση σημαίνει είτε θάμπωμα της εικόνας ή «σπάσιμο» με την οθόνη να τρεμοπαίζει.

Σημειώνεται ότι το MEGA είναι μέτοχος της Digea και έχει παράσχει και εγγυήσεις για τη δανειοδότησής της.

Μια τέτοια εξέλιξη θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στο κανάλι το οποίο μεταδίδει επαναλήψεις, δεν έχει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αλλά παρόλα αυτά διατηρεί σημαντικό μερίδιο τηλεθέασης απορροφώντας και σχετικά διαφημιστικά έσοδα.
πηγη tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]