Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν την χώρα.

Την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017, αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες σε όλη σχεδόν την χώρα. Πιο συγκεκριμένα, από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και τις πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Πελοπόννησο, στην ανατολική Στερεά, στην ανατολική Θεσσαλία, στη Μακεδονία, στη Θράκη, και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στη συνέχεια και έως αργά το απόγευμα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο και δευτερευόντως στο υπόλοιπο Αιγαίο, στο Ιόνιο, στη Μακεδονία και στη Θράκη. Τέλος, από τις πρώτες βράδυνες ώρες και έως το πέρας της ημέρας, βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν μόνο στη Θράκη, στο ανατολικό Αιγαίο και στην Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στην νότια και ανατολική Πελοπόννησο αργά το βράδυ θα είναι ισχυρά, και υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση της τάξης των 3 έως 5 βαθμών. Οι άνεμοι στα πελάγη θα φτάνουν τα 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 4 έως 15, στο Ιόνιο από 10 έως 14, στο Αιγαίο από 9 έως 14, και στην Κρήτη από 9 έως 16.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, σταδιακά όμως και έως το βράδυ θα στραφούν σε βορειοανατολικές διευθύνσεις ίδιας έντασης.

Στην Αττική αναμένονται διαλείπουσες βροχές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται διαλείπουσες βροχές έως και τις πρωινές ώρες, ενώ υπάρχει πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, μετά όμως το μεσημέρι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς.
 meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]