ΕΛΠΙΔΑ στους συμβασιούχους δίνει ο ... Σκουρλέτης

Το μείζον ζήτημα της μονιμοποίησης χιλιάδων συμβασιούχων του Δημοσίου, άνοιξε από το βήμα της Βουλής ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Ο τελευταίος επισήμανε όχι χιλιάδες συμβασιούχοι βρίσκονται υπό καθεστώς εργασιακά ομηρίας, παρά το γεγονός ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, παρέχοντας επί της ουσίας εργασία αορίστου χρόνου.

Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας απηύθυνε κάλεσμα προς τη Νέα Δημοκρατία, να συζητήσουν επί του θέματος και να λάβουν αποφάσεις επί των διαδικασιών.

«Σας καλώ, με πρωτοβουλίες που θα πάρει τους αμέσως επόμενους μήνες το υπουργείο Εσωτερικών, να κάτσουμε να σκεφτούμε πάνω στο ζήτημα των χιλιάδων συμβασιούχων, γιατί δεν θα πρέπει να αναπαράγουμε πολλές ταχύτητες εργαζομένων, τη στιγμή μάλιστα που η πραγματική τους σχέση με το αντικείμενο είναι σχέση εργασίας αορίστου χρόνου και πρέπει κάποια στιγμή να την αναγνωρίσουμε» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ.Σκουρλέτης και πρόσθεσε

«Κάποια στιγμή, θα πρέπει να καθίσουμε με ένα σοβαρό τρόπο να τραβήξουμε μια γραμμή και να δώσουμε μια οριστική λύση πάνω σε αυτό το θέμα. Νομίζω ότι θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε αυτό το θέμα στο αμέσως επόμενος διάστημα», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, ο οποίος απάντησε και στις επικρίσεις του εισηγητή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, που έκανε λόγο για ρουσφετολογικές ενέργειες.\

«Ο κ.Βορίδης πρέπει να ανοίξει την εγκυκλοπαίδεια για να διαπιστώσει ότι το λήμμα ρουσφέτι, είναι συνώνυμο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Θα σας το αποστείλω, κυρίως όμως είναι στο λεξικό της συνείδησης του ελληνικού λαού που σας γνωρίζει πολύ καλά, και γνωρίζει τα έργα και τις πράξεις σας επί των ημερών σας», είπε ο υπουργός Εσωτερικών.
 airetos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]