[Eλλάδα]Θεσσαλονίκη:Απομακρύνθηκε η κάμερα από την περιοχή απομάκρυνσης της βόμβας

Απομακρύνθηκε κάμερα που εντοπίστηκε στην περιοχή όπου αναμένεται, από λεπτό σε λεπτό, να ξεκινήσει η επιχείρηση απενεργοποίηση και ασφαλούς μεταφοράς της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Νωρίτερα η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου είχε δηλώσει ότι δεν θα ξεκινήσει η επιχείρηση απενεργοποίησης και ασφαλούς μεταφοράς της βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου που βρέθηκε στην περιοχή Κορδελιού - Ευόσμου, αν δεν απομακρυνθεί κάμερα μέσου ενημέρωσης που έχει τοποθετηθεί στον 4ο όροφο οικοδομής, ακριβώς πάνω από το βενζινάδικο όπου θα πραγματοποιηθεί η επιχείρηση. Αυτό δήλωσε επισημαίνοντας: «ή θα μπει εισαγγελέας και θα σταματήσει την κάμερα ή αλλιώς δεν θα αρχίσει η επιχείρηση. Δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ζωές και των πυροτεχνουργών αλλά και των ανθρώπων που έχουν φύγει».

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία της εκκένωσης της περιοχής, έγινε γνωστό ότι η ζώνη των 750 μέτρων έχει εκκενωθεί από αυτοκίνητα ενώ δεν κυκλοφορεί κανένα όχημα. Αυξημένη κίνηση σημειώνεται αυτή τη στιγμή στις εξόδους από τη ζώνη εκκένωσης, ακτίνας 1900 μέτρων από το σημείο όπου βρίσκεται η βόμβα.
πηγη Το ΠΟντίκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]