«Ολόκληρος Ο Σαίξπηρ… Σε Μια Ώρα» Στο Θέατρο ΑΘΟΑ Της ΄Αρτας

Για δύο παραστάσεις στις 12 Φεβρουαρίου
«Ολόκληρος ο Σαίξπηρ… σε μια ώρα» στο
Θέατρο ΑΘΟΑ της ΄Αρτας

Mετά την επιτυχημένη παρουσίασή της στα Γιάννενα, η σπαρταριστή κωμωδία «Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα» του Θεάτρου Έκφραση ξεκινάει περιοδεία σε ολόκληρη την Ήπειρο δίνοντας την ευκαιρία σε ακόμα περισσότερο κόσμο να απολαύσει το σύνολο του έργου του μεγάλου Άγγλου δραματουργού σε μία μόνο παράσταση, με εγγυημένο το γέλιο!
Ο «Σαίξπηρ» θα παρουσιαστεί στο Θέατρο ΑΘΟΑ την Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου για δύο παραστάσεις (στις 6.15 και στις 9.15 μ.μ.). Γενική είσοδος 8 ευρώ. Τηλέφωνο κρατήσεων : 6978047081.

Το έργο γράφτηκε από τρεις Άγγλους κι αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως, έχοντας μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, μεταξύ των οποίων και τα ελληνικά. Οι συγγραφείς του κατάφεραν να συμπτύξουν με αριστοτεχνικό τρόπο όλα τα θεατρικά του Σαίξπηρ (37 έργα και 14 σονέτα) σε ένα μόνο κείμενο δημιουργώντας μία παράσταση που αγγίζει τα όρια του stand up, διαδραστική, με συμμετοχή κοινού, εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς, και καταπληκτικό χιούμορ.
Οι συντελεστές
Η σκηνοθεσία και οι φωτισμοί είναι του Χρήστου Χρήστου, τα σκηνικά - κοστούμια του Γιάννη Κράβαρη, η μουσική επιμέλεια της Μίνας Παππά, η κινησιολογία της Φανής Σκεντέρη και οι φωτογραφίες της Ειρήνης Μπενέκου. Παίζουν οι ηθοποιοί Χρήστος Χρήστου, Πέτρος Χριστακόπουλος,  Λίτσα Σαρακάτσανου και Γιώργος Αγγέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]