ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Προστασία Παιδιού Ιωαννίνων – Μονάδα Πωγωνιανής:ευχαριστήριο μήνυμα

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης, οι εργαζόμενοι και τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Ιωαννίνων – Μονάδας Πωγ
ωνιανής, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, για τη συνεχιζόμενη προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης, η οποία αποτελεί δείγμα όχι απλά γενναιοδωρίας και κατανόησης της κοινωνικής ευθύνης γι’ αυτούς που μπορούν να προσφέρουν, αλλά αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το πώς μπορούν να λειτουργούν οι προνοιακές δομές συνεργαζόμενες με την κοινωνία.

Για τις δωρεές τους ευχαριστούμε:
Τους εργαζόμενους της εταιρείας «OLYMPIC EEL & SALMON INDUSTRIES» του Παραρτήματος Πρεβέζης, οι οποίοι επισκέφτηκαν την Μονάδα μας προσφέροντας από ένα δέμα με ρούχα, παιχνίδια και παπούτσια, σε κάθε παιδί της Μονάδας μας.
Το Ζαχαροπλαστείο «ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ» - 10ο χλμ. Εθνικής Οδού Ιωαννίνων – Κόνιτσας, το οποίο προσέφερε γλυκίσματα στα παιδιά της Μονάδας μας.
Το κατάστημα παιχνιδιών «ΛΑΜΠΡΙΔΗΣ Α.Ε.» - Θωμά Πασχίδη στα Ιωάννινα, το οποίο χάρισε στην Μονάδα μας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μαζί με στολίδια και λαμπάκια.
Το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - DIXONS SOUTHEAST EUROPE ΑΕΒΕ» – Λεωφ. Σταύρου Νιάρχου στα Ιωάννινα, το οποίο χάρισε στα παιδιά της Μονάδα μας μία τηλεόραση 42΄΄, ένα PlayStation 4 με ένα παιχνίδι και δύο ασύρματα τηλεχειριστήρια.
Ελπίζουμε ότι η κίνησή σας θα παρακινήσει και άλλους, που μπορούν να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας.

Ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης
Μονάδας Πωγωνιανής Η Πρόεδρος
και τα μέλη του Δ.Σ.
του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας
Περιφέρειας Ηπείρου


Στέργιος ΘΩΜΟΣ

Αικατερίνη ΜΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]