ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Υπουργοί Υγείας και ΚΕΕΛΠΝΟ παίζουν κρυφτούλι με τα θύματα της γρίπης

ΠΟΕΔΗΝ:
Οι Υπουργοί Υγείας είναι αδίστακτοι.
Δεν πιστεύουμε στα μάτια μας με αυτά που συμβαίνουν στη Δημόσια Υγεία, στα Δημόσια Νοσοκομεία. Αναρωτιόμαστε μέχρι που μπορούν να φτάσουν.
Δεν κωλώνουν πουθενά. Αντιμετωπίζουν με κυνικότητα τον πόνο, την αγωνία, το κίνδυνο της ζωής των Ασθενών.
Προσπαθούν να αποκρύψουν την πραγματικότητα, ακόμη και όταν συνδέεται με την απώλεια ανθρωπίνων ζωών.
Με κάθε μέσο, με ασύστολα ψεύδη, με απόκρυψη στοιχείων κουκουλώνουν την κατάρρευση των Νοσοκομείων, της Δημόσιας Υγείας.
Ψέματα για προσλήψεις, ψέματα για τον σαραβαλιασμένο Ιατρικοτεχνολογικό εξοπλισμό, ψέματα για τον διαλυμένο ξενοδοχειακό εξοπλισμό και την υλικοτεχνική υποδομή των Νοσοκομείων.
Παίζουν κρυφτούλι με τα θύματα της Γρίπης για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Για την αποφυγή του πολιτικού κόστους οι Υπουργοί Υγείας με τη συνέργεια του Προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ, παραπλανούν τους Έλληνες πολίτες και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Δίνουν ελλιπή στοιχεία οδηγώντας τον Οργανισμό σε λάθος συμπεράσματα στην επιδημιολογική παρατήρηση της Νόσου. Ώρες είναι να μας πουν ότι «καρφώνουμε» την Χώρα στον Π.Ο.Υ.
Συμβαίνουν αδιανόητα πράγματα.
Η αλλαγή της Διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν επεβλήθη τελικά από τον κο Πολάκη μόνο για την «ψιλοκοκό» υπόθεση ακύρωσης των 500 προσλήψεων προκειμένου να προσλάβει τους «κολλητούς», παρότι υπήρξαν παράπλευρες απώλειες (ανθρώπινες ζωές) λόγω κλειστών κλινών ΜΕΘ.
Η αντικατάσταση της Διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ επεβλήθη και για την «χοντροκοκό» υπόθεση της απόκρυψης στοιχείων που επιβεβαιώνουν την κατάρρευση της Δημόσιας Υγείας και των Δημόσιων Νοσοκομείων (Νοσοκομειακές Λοιμώξεις, κρούσματα – θύματα γρίπης κ.α.
Δεν είναι τυχαίο που παρά τον σάλο που προκλήθηκε με τις Νοσοκομειακές Λοιμώξεις, δεν έχουμε ακόμη επίσημα στοιχεία από το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η γρίπη εφέτος με τον υπότυπο Α(Η3Ν2) θερίζει. Τα κρούσματα είναι περισσότερα από πέρυσι αλλά παραμένουν αδιάγνωστα, αφού σε ελάχιστους Νοσηλευόμενους Ασθενείς γίνεται η διαγνωστική εξέταση PCR. Μάλιστα εφέτος η γρίπη κατά ομολογία της Επιστημονικής Κοινότητας προσβάλει πολύ περισσότερους εμβολιασμένους πολίτες.
Δεν θα έπρεπε να έχουμε ακριβή στοιχεία από το ΚΕΕΛΠΝΟ όπως τις προηγούμενες χρονιές;
Έχουμε πρόχειρες ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ενημερώσεις με περιστατικά και θανάτους. Η ενημέρωση 29/1/2017 αναφέρει 36 θανάτους εκ των οποίων οι 29 σε ΜΕΘ!!!
Με τις εν λόγω ενημερώσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ η κοινή γνώμη σχηματίζει την εντύπωση ότι εφέτος έχουμε πολύ λιγότερους θανάτους από πέρυσι και ότι όλοι σχεδόν οι πάσχοντες από επιπλοκές της γρίπης βρήκαν ΜΕΘ και νοσηλεύθηκαν. Εικονική πραγματικότητα!!! Βγάζουν λάδι τους Υπουργούς Υγείας.
Κάθε ημέρα στις λίστες αναμονής του ΕΚΑΒ βρίσκονται κατά μέσο όρο 70 διασωληνωμένοι Ασθενείς εκ των οποίων οι 30 – 40 με Λοιμώξεις του Αναπνευστικού. Οι νεότεροι βρίσκουν κλίνη ΜΕΘ εντός 7 ημερών και οι ηλικιωμένοι ποτέ. ΑΔΙΑΓΝΩΣΤΟΙ από γρίπη. Πολλοί Ασθενείς χάνουν τη ζωή τους εξαιτίας της αδυναμίας Νοσηλείας σε ΜΕΘ.
Ως εκ τούτω όσοι έχασαν τη μάχη για τη ζωή, δεν καταγράφηκε ως αιτία θανάτου η γρίπη, αλλά επιπλοκές της Γρίπης (Λοιμώξεις Αναπνευστικού κ.α.)
Εφέτος το ΚΕΕΛΠΝΟ πρωτοτυπεί.
Βάζει το πολιτικό κόστος πάνω από τη ζωή των Ασθενών και ασκεί πλημμελή επιδημιολογική επιτήρηση της Νόσου που επιβάλλεται από τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ.
Τα ελλιπέστατα στοιχεία από τα Νοσοκομεία αποστέλλονται στο ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΕΛΠΝΟ!!! Για πρώτη φορά!!! Τα προηγούμενα χρόνια αποστέλλονταν σε επαγγελματίες Υγείας υποδοχής και εκτίμησης δηλώσεων του ΚΕΕΛΠΝΟ. Για πιο λόγο; Τα στοιχεία δεν εξετάζονται ή εάν εξετάζονται, δεν δημοσιεύονται συμπεράσματα από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΙΔΗΜΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ του ΚΕΕΛΠΝΟ. Στοιχεία που πρέπει να αποστέλλονται και στον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ. Αναλυτικά και συγκριτικά με προηγούμενα έτη!!! Σας κοινοποιούμε ενδεικτικά ημερήσιες εκθέσεις επιδημιολογικών μελετών στις 19/1/2016 και 19/1/2017, στις 29/1/2016 και στις 29/1/2017 καθώς και εκθέσεις από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2016. Αντίστοιχα από την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου 2017 δεν υπάρχει. Θα δείτε τις διαφορές και την προσπάθεια συγκάλυψης της τραγικής πραγματικότητας.
Περιμένουμε τον κο Πολάκη να μας πει πόσο αξιόπιστα είναι τα στοιχεία που αποστέλλονται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας με δεδομένο ότι τα Νοσοκομεία δεν εξετάζουν τους Ασθενείς για τη γρίπη, λόγω έλλειψης κονδυλίων. Δεν κάνουν σχεδόν σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΗ την εξέταση (PCR) για τη διάγνωση της Γρίπης. Παρότι εμφανίζουν σοβαρές λοιμώξεις του Αναπνευστικού. Η εξέταση γίνεται μόνο σε Ασθενείς που Νοσηλεύονται στις ΜΕΘ (Δωρεάν). Ευτυχώς οι Ιατροί κάνουν άριστα την δουλειά τους και χορηγούν αντιική αγωγή σε ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού, χωρίς να διαθέτουν βέβαια τη διάγνωση της γρίπης.
Πως μπορούν οι Ιατροί να αναλάβουν να στέλνουν δείγματα, χωρίς εντολή των Διοικήσεων των Νοσοκομείων, επιβαρύνοντας τους Ασθενείς με 50€;
Οι Υπουργοί Υγείας, οι Διοικήσεις των Νοσοκομείων δεν ασχολούνται με την διάγνωση της γρίπης για τους εξής λόγους:
• Τα Νοσοκομεία δεν έχουν χρήματα για να αντέξουν να πληρώσουν το κόστος των εξετάσεων στους νοσηλευόμενους Ασθενείς. Η εξέταση PCR δεν πραγματοποιείται στα εργαστήρια των Νοσοκομείων. Η πρόταση του ΚΕΕΛΠΟ είναι η εν λόγω διαγνωστική εξέταση να καλύπτεται από τους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων (50€) και όχι από τον Ασθενή. Δεν έχει γίνει αποδεκτή από τους Υπουργούς Υγείας.
• Δεν επιθυμούν να πληρώνουν οι Ασθενείς 50 ευρώ, αφού η δημοσιοποίηση μιας τέτοιας απόφασης θα επιφέρει πολιτικό κόστος στη κυβέρνηση. Η εξέταση σε όποιους Ασθενείς γίνεται (πλην ΜΕΘ) πληρώνεται από τη τσέπη τους (50€)
• Δεν επιθυμούν ταυτοποίηση πολλών θυμάτων γρίπης ή τουλάχιστον περισσοτέρων από πέρυσι για να μην επιβεβαιώνεται η κατάρρευση των Νοσοκομείων και της Δημόσιας Υγείας
• Με την εν λόγω πολιτική αποφεύγεται η ζήτηση για εμβόλια, αν και το ΚΕΕΛΠΝΟ ζητάει τον εμβολιασμό, καθότι τα φαρμακεία δεν διαθέτουν εμβόλια.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ εφέτος ξέχασε να χρηματοδοτήσει τα τρία εργαστήρια αναφοράς που πραγματοποιούν την εξέταση PCR (τυχαίο;;;)
Τα τρία εργαστήρια του Paster, του Πανεπιστημίου της Αθήνας και του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, πέρυσι έλαβαν χρηματοδότηση 60 χιλιάδες ευρώ από το ΚΕΕΛΠΝΟ και πραγματοποίησαν πλήθος εξετάσεων.
Παράδειγμα: Μεγάλο Νοσοκομείο του Κέντρου της Αττικής έστειλε εφέτος δύο δείγματα Νοσηλευόμενων Ασθενών για εξέταση Γρίπης και πέρυσι το κάθε Κέντρο Υγείας έστελνε 15 δείγματα.
Όταν λοιπόν τα Νοσοκομεία δεν λαμβάνουν δείγματα για εξέταση σε Νοσηλευόμενους Ασθενείς με συμπτώματα γρίπης, πως θα μάθουμε τον πραγματικό αριθμό των θυμάτων της γρίπης.
ΚΕΕΛΠΝΟ και ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ αποκρύπτουν στοιχεία, για να μην δημοσιοποιούνται συγκριτικά δεδομένα με προηγούμενα έτη.
«Απόδειξη ότι στην ενημέρωση 19/1/2017 αναφέρει το ΚΕΕΛΠΝΟ ότι τα παρακάτω στοιχεία αποτυπώνουν τις πληροφορίες που είναι γνωστές στο ΚΕΕΛΠΝΟ κατά την έκδοση της παρούσας ενημέρωσης και δεν αντιστοιχούν κατ’ ανάγκη με απόλυτη ακρίβεια στην τρέχουσα κατάσταση».
Δεν νοιάζονται ότι με τις εν λόγω μεθοδεύσεις εμποδίζουν την επιδημιολογική επιτήρηση της Νόσου και παραπλανούν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Στο παζάρι οι ζωές των Ασθενών.
Ανησυχούμε και μαζί με εμάς όλη η Επιστημονική Κοινότητα της Χώρας.
Ως αιτίες θανάτου, αδιάγνωστων Ασθενών από γρίπη, πιστοποιούνται οι επιπλοκές της γρίπης (πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια, περικαρδίτιδα, λοίμωξη αναπνευστικού κ.α.).
Σας κοινοποιούμε κίνηση με αιτίες θανάτου Ασθενών ενός Δημόσιου Νοσοκομείου, προκειμένου να διαπιστώσετε τα ανωτέρω.
Ας μας πουν οι Υπουργοί Υγείας με ποια μαγική συνταγή διαθέτουν στοιχεία για τη γρίπη, όταν δεν γίνεται σχεδόν σε κανένα Νοσηλευόμενο Ασθενή η εξέταση.
Τι στοιχεία διαθέτουν;
Ποια Επιτροπή Επιδημιολογικής Επιτήρησης τα ελέγχει;
Τι στοιχεία θα αποστείλουν στον Π.Ο.Υ.;
Πως καταγράφουν τα θύματα της γρίπης;
Η Δημόσια Υγεία στο παζάρι, για λίγα ψηφαλάκια!!! Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!
Θα συνεχίσουμε να τους ξεσκεπάζουμε!!!
Παίζουν με τα θύματα της γρίπης αφού γνωρίζουν ότι χωρίς διάγνωση, ουδέποτε μπορεί να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των θανάτων. Δεν μας αξίζουν τέτοιοι Υπουργοί Υγείας, οι οποίοι συνεχώς επικαλούνται την ευημερία των ψεύτικων χρηματοδοτήσεων των Νοσοκομείων και ξεχνούν τα θύματα που προκαλεί η κατάρρευση των Δημόσιων Νοσοκομείων.
Ν Τ Ρ Ο Π Η !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]