Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων:Εκστρατεία ενημέρωσης για το Αλτσχάιμερ

Η Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων σε συνεργασία με το «Καρέλλειο Πρότυπο Κέντρο Alzheimer» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών διοργανώνουν Εκστρατεία Ενημέρωσης κατά την οποία ειδικοί επιστήμονες θα ομιλήσουν για θέματα άνοιας και της νόσου του
Αλτσχάιμερ. Η εκδήλωση αυτή, που θα ωφελήσει σημαντικά τις οικογένειες που φιλοξενούν η φροντίζουν ηλικιωμένα άτομα, θα πραγματοποιηθεί

την Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2017
στον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου
της ενορίας Αρχιμανδρείου Ιωαννίνων και  την Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017
στο Γηροκομείο «ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ»

από τις 10.30 το πρωί έως τις 2.30 το μεσημέρι.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, ειδικοί επιστήμονες θα χορηγήσουν δωρεάν Τέστ Μνήμης σε συνανθρώπους μας άνω των 60 ετών.
Καλούμε, λοιπόν, όλους τους πιστούς να παρακολουθήσουν την σημαντική αυτή Ενημερωτική Εκδήλωση, που σκοπό έχει την αρτιότερη φροντίδα των ηλικιωμένων μελών των οικογενειών μας, αλλά κυρίως για την πρόληψη των ασθενειών αυτών.
Ειδικότερα, μάλιστα, καλούμε τις οικογένειες που φροντίζουν ηλικιωμένους ανθρώπους να προσέλθουν μαζί τους στην παραπάνω εκδήλωση, κατά την οποία και οι ίδιοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν έγκυρα για θέματα άνοιας και της νόσου του Αλτσχάιμερ αλλά και οι ηλικιωμένοι, που τυγχάνουν της φροντίδας τους, θα έχουν την δυνατότητα να υποβληθούν στην δωρεάν εξέταση (Τεστ Μνήμης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]