Κρίσιμη συνάντηση Αποστόλου με αγρότες της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Πρόθεση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης είναι να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος και "αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα"
Με εκπροσώπους της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων συναντάται στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα των αγροτών αλλά και οι προοπτικές του αγροτικού τομέα γενικότερα. Στη συνάντηση θα συμμετέχουν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος και η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου.

Όπως έχει δηλώσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης πρόθεση είναι να γίνει ένας ουσιαστικός διάλογος και «αν υπάρχει πνεύμα εποικοδομητικό μπορούμε να βρούμε λύσεις για πολλά θέματα, στο πλαίσιο πάντα των δεσμεύσεων και της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η οικονομία και η χώρα».

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, ο Β. Αποστόλου έχει ήδη επικοινωνήσει και με εκπροσώπους της Συντονιστικής Επιτροπής Μπλόκων Κεντρικής Μακεδονίας, καλώντας τους σε συνάντηση, σε ημερομηνία που οι ίδιοι θα καθορίσουν.
ΑΜΠΕ//πηγη Αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]