ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Ένα υποδειγματικό στέγαστρο σε στάση Αστικού .... απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρδαμιτσίων !

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΩΝ

-ζητούμε και δημόσια από την διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ να επαναφέρει τα καθημερινά δρομολόγια μέσα στον οικισμό μας

Ένα υποδειγματικό στέγαστρο κοσμεί εδώ και λίγες ημέρες την κεντρική στάση του Αστικού λεωφορείου στα Καρδαμίτσια, στον κόμβο με την εθνική οδό Ιωαννίνων Ηγουμενίτσας.
Το στέγαστρο είναι προσφορά του Πολιτιστικού μας Συλλόγου στους κατοίκους του οικισμού μας. Στους εργαζόμενους-ες, στους μαθητές-ες, στους ηλικιωμένους ανθρώπους που τα τελευταία χρόνια περιμένουν το λεωφορείο, εκτεθειμένοι στη βροχή και στο λιοπύρι.
Η προσφορά του Συλλόγου μας έγινε στα πλαίσια της πάγιας τακτικής μας, να διαθέτουμε με διάφορους τρόπους στα μέλη μας, τους φίλους του Συλλόγου και στους κατοίκους της περιοχής τα χρήματα που συγκεντρώνουμε από τις πολιτιστικές μας εκδηλώσεις(π.χ. πανηγύρι Προφήτη Ηλία.)
Φέτος επιλέξαμε, μεταξύ άλλων, την εγκατάσταση του στέγαστρου. Πιστεύουμε ότι θα είναι ιδιαιτέρως χρηστικό για τους συμπολίτες μας αλλά και υποδειγματικό για τους φορείς που έχουν την κύρια ευθύνη για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων. Φροντίσαμε το στέγαστρο να είναι υποδειγματικό όχι μόνο χρηστικά αλλά και αισθητικά, και παρακαλούμε τους χρήστες του ιδιαίτερα τους νέους μας να φροντίζουν για την συντήρηση του από κάθε άποψη.
Τέλος με την ευκαιρία, ζητούμε και δημόσια από την διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ να επαναφέρει τα καθημερινά δρομολόγια μέσα στον οικισμό μας όπως ήταν πριν ένα χρόνο περίπου. Πιστεύουμε ότι κατανοεί ότι το ΚΤΕΛ παρέχει υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και δεν είναι μια οποιαδήποτε κερδοσκοπική επιχείρηση.
Καλούμε επίσης την Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου να ασκήσουν την όποια εκ του νόμου επιρροή διαθέτουν για την επαναφορά των αναγκαίων δρομολογίων του Αστικού μέσα από τα Καρδαμίτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]