Ο καιρός σήμερα

Σποραδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, πυκνότερες κατά διαστήματα στα ανατολικά και νότια τμήματα όπου θα σημειωθούν και τοπικές βροχές, αναμένουμε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της στην ανατολικής Θεσσαλία, της ανατολικής Στερεάς, και της βορειοανατολικής Πελοποννήσου, καθώς και στα ορεινά τμήματα της Κρήτης, με τα φαινόμενα από το μεσημέρι σταδιακά να εξασθενούν.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση και  θα κυμανθεί από 1 έως 7 και τοπικά 8 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, -4 έως 7 στη βόρεια Ελλάδα, 1 έως 12 και τοπικά 13 στη δυτική Ελλάδα, -2 έως 10 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 14 και τοπικά 15 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της χώρας οι ελάχιστες θερμοκρασίες θα κυμανθούν 3 με 4  βαθμούς χαμηλότερα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από τα ανατολικά - βορειοανατολικά έως 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στη Θεσσαλονίκη  αναμένουμε αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως και 6 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.
ΑΤΤΙΚΗ
Στην Αττική θα επικρατεί γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις, κυρίως από το απόγευμα και μετά. Στα βόρεια και ανατολικά τμήματα της περιφέρειας ενδέχεται να σημειωθούν λίγες σποραδικές βροχές, ενώ στα ορεινά τμήματα θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις, Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοανατολικά έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο της Αθήνας  θα κυμανθεί από 5 έως και 9 βαθμούς Κελσίου.
 weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]