Καρδιαγγειακή Εκπαίδευση Στα Ιωάννινα

 8 & 9 Απριλίου 2017, Ιωάννινα

Με ιδιαίτερη χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Β’ Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνεχίζοντας τις εκπαιδευτικές τις δραστηριότητες έχει προγραμματίσει για το έτος 2017 στα Ιωάννινα τις παρακάτω εκδηλώσεις:- Καρδιαγγειακή πρόληψη, Αθηροσκλήρυνση και Θρόμβωση
8 & 9 Απριλίου 2017, Ιωάννινα
- Καρδιακή Ανεπάρκεια – Πνευμονική Υπέρταση
2 & 3 Δεκεμβρίου 2017, Ιωάννινα
Τα Εκπαιδευτικά σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στο Επιστημονικό κοινό της Δυτικής και Βορειοδυτικής Ελλάδος αλλά ευρύτερα σε όλους τους ιατρούς που υπηρετούν την Καρδιοαγγειακή Ιατρική (Παθολόγοι, Γενικοί Οικογενειακοί Ιατροί, Νεφρολόγοι, Πνευμονολόγοι, Ενδοκρινολόγοι, Διαβητολόγοι, Αγγειοχειρουργοί), στο νοσηλευτικό προσωπικό και τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη διάγνωση και θεραπεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Στόχος των Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων είναι να καλύψει την ανάγκη για σύγχρονη επιστημονική ενημέρωση και να παρέχει πρακτικές γνώσεις σε προβλήματα της καθημερινής ιατρικής. Το περιεχόμενο των σεμιναρίων αποτελείται αφενός μεν από διαλέξεις, αφετέρου δε από την παρουσίαση κλινικών περιστατικών. Στα σεμινάρια καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά με την παρουσίαση περιστατικών όλοι οι συνάδελφοι που το επιθυμούν, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι στη συζήτηση μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παρουσιάσουν περιστατικά, παρακαλούνται να τα αποστείλουν στο e-mail της Αν. Καθηγήτριας Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κας Νάκα (drkknaka@gmail.com). Θα γίνει προσπάθεια να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν περισσότερα περιστατικά με βάση τους χρονικούς και θεματολογικούς περιορισμούς του προγράμματος.

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ


Καρδιαγγειακή πρόληψη, Αθηροσκλήρυνση και Θρόμβωση
8 & 9 Απριλίου 2017, Ιωάννινα
• Σφαιρική Εκτίμηση Παραγόντων Κινδύνου
• Σακχαρώδης Διαβήτης
• Κολπική Μαρμαρυγή – Θρόμβωση
• Στεφανιαία Νόσος

Καρδιακή Ανεπάρκεια – Πνευμονική Υπέρταση
2 & 3 Δεκεμβρίου 2017, Ιωάννινα
• Καρδιακή Ανεπάρκεια
• Μυοκαρδιοπάθεια
• Πνευμονική Υπέρταση
• Βαλβιδοπάθειες

KΑΡΔΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ-

ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΥΠΕΡΤΑΣΗ


 2 & 3 Δεκεμβρίου 2017, Ιωάννινα
“ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ & ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟΥ”

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα με παρουσίαση περιστατικών καλούνται να στείλουν μία σύντομη περίληψη στο email: drkknaka@gmail.com προκειμένου να αξιολογηθεί από την Οργανωτική Επιτροπή για παρουσίαση και συζήτηση στο πλαίσιο των προγραμμάτων των σεμιναρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]