ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Οι ΑΝΕΛ για την ίδρυση Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

   Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Ιωαννίνων, χαιρετίζουν την πρόθεση της Κυβέρνησης για την ίδρυση
Πολυτεχνικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ολοκληρώνεται ακαδημαϊκά το Πανεπιστήμιο της πόλης μας, ενώ δίδονται πλέον επαγγελματικά δικαιώματα στους πτυχιούχους του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών. Το σπουδαίο αυτό γεγονός που επί σειρά ετών αποτελούσε μακρινό όνειρο, επιτυγχάνεται επί ημερών συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - Ανεξαρτήτων Ελλήνων.
   Αξίζει βέβαίως να σημειωθεί, ότι κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής αντιδράσεις για το σχέδιο ίδρυσης της Πολυτεχνικής Σχολής στα Ιωάννινα υπήρξαν από τη Νέα Δημοκρατία, εκπεφρασμένες δια στόματος των Βουλευτών της Μαρίας Αντωνίου και Χρήστου Κέλλα, οι οποίοι μάλιστα έκαναν λόγο για επιλεκτική μεταχείριση!!!
   Ας αναρωτηθούν οι κάτοικοι των Ιωαννίνων, ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί πλέον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πόση αδιαφορία επιδεικνύουν τα τοπικά στελέχη της και ο εκλεγμένος Βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Τασούλας στα θέματα που αφορούν την προκοπή και ανάδειξη της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]