ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιδιαίτερη επιτυχία για την ημερίδα .. «Εργαλεία Κινητικότητας για Μάθηση και Εργασία χωρίς σύνορα»

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κόσμου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ενημερωτικής
ημερίδας «Εργαλεία Κινητικότητας για Μάθηση και Εργασία χωρίς σύνορα» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
Η ημερίδα διοργανώθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του έργου της επικαιροποίησης περιεχομένου της Εθνικής Βάσης Δεδομένων Εκπαιδευτικών Ευκαιριών «ΠΛΟΗΓΟΣ». Εκπρόσωποι του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. παρουσίασαν τις διαθέσιμες βάσεις δεδομένων, το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων σε αντιστοίχηση με το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο, εργαλεία Συμβουλευτικής Επαγγελματικού Προσανατολισμού, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι εισηγήσεις  που δόθηκαν αναφορικά με τη συμβολή των διαδικτυακών εργαλείων και των Τ.Π.Ε. σε υπηρεσίες σταδιοδρομίας.
Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτισαν ο Αναπληρωτής Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθ. κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης Ηπείρου, κ. Ιωάννης Καραμπίνας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Νεολαίας, Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Ιωαννιτών, κ. Παντελής Κολόκας και ο Διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μιχαήλ Ράπτης.
Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θέλει να ευχαριστήσει  όλους τους συμμετέχοντες και να συγχαρεί τους διοργανωτές της εκδήλωσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]