Το "Κόκκινο Πιπέρι" της Πέμπτης 7 Φεβρουαρίου

Ο γητευτής των περιστεριών!!

Στην τηλεόραση πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησα μια πολύ αξιόλογη κινηματογραφική ταινία του 1998: “Ο γητευτής των αλόγων”, με πρωταγωνιστή αλλά και σκηνοθέτη τον πολύ σπουδαίο ηθοποιό, Ρόμπερτ Ρέντφορντ!!
Έτσι, χωρίς να το θέλω μου ήρθε στο μυαλό μου, ένας άλλος γητευτής!!
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος είναι: “γητευτής των περιστεριών”!!
Αφού, στις 6 Ιανουαρίου 2004 κατά την ημέρα του Αγιασμού των Υδάτων στον Κεράτιο κόλπο της Κωνσταντινουπόλεως, το περιστέρι που άφησε ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, επικάθησε στο κεφάλι του Γιώργου Καρατζαφέρη!!
Ένα γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο “συνεπής πιστός” Γιώργος Καρατζαφέρης, προκειμένου να το εκμεταλλευτεί για να αγγίξει τις ευαισθησίες του χριστεπώνυμου πληρώματος της Πατρίδος μας (είχε βγάλει και αφίσες με το περιστέρι επί της κεφαλής του, που χρησιμοποιήθηκαν ως προεκλογική καμπάνια)!!
Ωστόσο, την εποχή εκείνη όντας πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος του ΛΑΟΣ και βλέποντας από τηλεοράσεως το γεγονός, επικοινώνησα με το ρεπόρτερ του ΤΗΛΕΑΣΤΥ (σήμερα ART) που συνόδευε τον αρχηγό του ΛΑΟΣ στο ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη και μου είπε επί λέξει: “Μετά το γεγονός, επέστρεψα θορυβημένος στο ξενοδοχείο, προκειμένου να διαπιστώσω εάν είχα αποθανατίσει το περιστέρι που επικάθησε στο κεφάλι του Προέδρου μας. Γιατί, ο Γιώργος Καρατζαφέρης μου είπε: Πρόσεξε μην τυχόν και δεν αποθανάτισες τη στιγμή, γιατί τότε βρες τρόπο να επιστρέψεις στην Αθήνα”!!
Παρά ταύτα, κατά δήλωση του ίδιου του Γιώργου Καρατζαφέρη, “το ίδιο” περιστέρι εμφανίστηκε ξανά στο γάμο του γιου του, ένα χρόνο μετά, στην Παναγίτσα του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και αργότερα στο θάνατο της μητέρας του!!
Ε λοιπόν!! Τυχαία του έδωσαν το προσωνύμιο: “γητευτής των περιστεριών”;;;
«Θου, Κύριε, φυλακὴν τω στόµατί µου…».

Είναι δέκα κώλοι που γυρεύουν καρέκλα!!

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κυβέρνηση με την ανοχή και τη στήριξη κάποιου – ανύπαρκτου αυτή τη στιγμή – κόμματος που θέλει να λέγεται: “Ανεξάρτητοι Έλληνες”. Μας κυβερνούν οι αρχι-μπολσεβίκοι, από την περιέργεια του Ελληνικού  λαού που ήθελε να δει πώς μπορεί να κυβερνήσει η Αριστερά. Η οποία κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, αποδεικνύεται ως η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τούτον εδώ τον Τόπο!! 
Αλλά, δεν θυμόταν ο Ελληνικός λαός όταν ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ, την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη, που έλεγε για τον “Συνασπισμό”, που σήμερα προέκτασή του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Συνασπισμός δεν είναι κόμμα. Είναι δέκα κώλοι που γυρεύουν καρέκλα».

Το Υπουργείο Οικονομικών της συμφοράς…

Γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Οικονομικών μπορεί άνετα να δημοσιεύει ευχάριστες ανακοινώσεις, τόσο για το πλεόνασμα του προϋπολογισμού του 2016, όσο και το θετικό πρόσημο που δίνει στη σχέση ανοίγματος των νέων επιχειρήσεων. Όμως ο απλός πολίτης δε μπορεί να αναλύσει τα οικονομικά δεδομένα με τα οποία βομβαρδίζεται καθημερινά από τα ΜΜΕ και τα οποία εν πολλοίς δεν ισχύουν!! Θα μπορούσε το Υπουργείο Οικονομικών να μας αναφέρει πόσες επιχειρήσεις έχουν μεταφερθεί στη Βουλγαρία, στην Κύπρο κα;;;
Επίσης, το Υπουργείο Οικονομικών αναφέρει στον προϋπολογισμό του 2017 πως έχει να εξοφλήσει ένα κονδύλι, της τάξεως των 40 δις ευρώ, που αφορά πληρωμή παλαιών τοκοχρεολυσίων αλλά και μνημονιακών δόσεων!! Πως θα πληρωθεί αυτό το ποσό;;;
Μπορεί να μας απαντήσει πως με αυτήν την υπερφορολόγηση – καταδικαστέα από όλους τους οικονομολόγους παγκοσμίως – θα προκύψει ανάπτυξη;; Πως αντιλαμβάνεται το Υπουργείο Οικονομικών την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, όταν για κάθε 100 ευρώ τα 65 πηγαίνουν στο κράτος;; Δεν αντιλαμβάνεται ότι έτσι θα αυξηθεί και η διαφθορά και φοροδιαφυγή;;  
Μήπως στόχος της κυβέρνησης είναι μέσω της υπερφορολόγησης η συνέχιση της παρουσίας της χώρας στα Μνημόνια, λόγω της μη εξυπηρέτησης των φορολογικών υποχρεώσεων των πολιτών;;
Ήδη, 91,4 δις ευρώ είναι οι μη εξυπηρετούμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών και των επιχειρήσεων!!
Έννοιες και ενέργειες από μια ανίκανη κυβέρνηση, η οποία έχει αναγάγει την οικονομική επιστήμη και την πραγματική οικονομία, σε κόμικς για παιδάκια του νηπιαγωγείου!!
Ωστόσο, αυτός ο ρόλος της κυβέρνησης είναι ύποπτος και υπαγορεύεται εξ ολοκλήρου από τα τσιράκια της ΕΕ που θέλουν η Ελλάδα να συνεχίσει να είναι μια χώρα καθημαγμένη!!   

Τσακαλώτος ο …Πρωθυπουργός!!
Θυμόμαστε όταν ο Τσακαλώτος ισχυρίσθηκε στους Θεσμούς ότι έπρεπε να ερωτηθούν για τα 617 εκατ. ευρώ που έδωσε στους συνταξιούχους ο Αλέξης Τσίπρας ως “κοινωνική αναδιανομή της υπεραπόδοσης των εσόδων”, ενώ ο Πρωθυπουργός ισχυριζόταν ότι δεν όφειλε να τους ρωτήσει;;
Ήταν το πρώτο άδειασμα Τσακαλώτου στον Τσίπρα!!
Το δεύτερο κρούσμα “ανυπακοής” και αμφισβήτησης του Πρωθυπουργού από τον Υπουργό των Οικονομικών, ήταν η υπογραφή που έβαλε ο κ. Τσακαλώτος στις 29 Δεκεμβρίου 2016 επικυρώνοντας τον εξωδικαστικό συμβιβασμό του Ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου!!
Η τελευταία και ιδιαιτέρως εντονότερη αμφισβήτηση του Πρωθυπουργού, ήταν η προχθεσινή κόντρα του Τσακαλώτου με τον Πρόεδρο της Βουλής, ενώ ήταν στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας. Και ο οποίος για να ξεκινήσει να ομιλεί, περίμενε να ηρεμίσει από τα “βορινά” έδρανα της Βουλής, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!!   
Σας το έχω πει πολλές φορές!! Η Μέρκελ δεν θέλει εκλογές στην Ελλάδα!! Και εάν ο Τσίπρας δεν πάρει την αξιολόγηση, θα δείτε δοτό Πρωθυπουργό τον Τσακαλώτο!!  

Που είναι ο Κασιδιάρης οεοοοο!!

Από νέα εκδήλωση της Χρυσής Αυγής την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017, ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν πήρε τον λόγο να μιλήσει!!
Λέτε να βαθαίνει το χάσμα μεταξύ των Μιχαλολιάκου – Κασιδιάρη;;;
Οσονούπω, θα δοθούν απαντήσεις;;;
Ποιο είναι το πρώην μεγάλο στέλεχος του Συνασπισμού, ακολούθως πρώην του ΣΥΡΙΖΑ, προερχόμενο από το ΚΚΕ και το οποίο ήταν διευθυντικό στέλεχος του “Ριζοσπάστη”, που φημολογείται ότι έχει επενδύσεις στη Βουλγαρία;;
Το ίδιο πρόσωπο, μόλις συλλάμβανε η Γενική Κρατική Ασφάλεια Αναρχικούς που εμπλέκονταν σε συμπλοκές με την Αστυνομία, καταστρέφοντας καταστήματα, λεωφορεία και μετείχαν και σε άλλες κακουργηματικές πράξεις, πήγαινε πρώτος από όλους στη Γενική Ασφάλεια για να ζητήσει την απελευθέρωσή τους!!
Α ρε κερατάδες Αριστεροί…
Πόσα άλλα ξέρει η “αριστερά” σας που δεν τα γνωρίζει η “δεξιά σας”…  
Ποιο στέλεχος του Αναρχικού χώρου συμμετείχε στις τελευταίες συνεδριάσεις του ΣΥΡΙΖΑ στα κεντρικά γραφεία στην Κουμουνδούρου;;
Επιβεβαιώνοντας έτσι, τις υπόγειες διαδρομές που διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Αντιεξουσιαστές – Αναρχικούς!!
Τι σχέση έχει αυτό το στέλεχος με τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη;; 

Μια σπουδαία και εξόχως χρήσιμη
Επιστημονική Ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 στο Ζάππειο Μέγαρο από 17:00 – 21:00, στην αίθουσα APHRODITE…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]