Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας:Μετέφεραν με Ι.Χ.Ε περισσότερα απο 60 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν δυο αλλοδαποί στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας, στελέχη κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών
 Μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο περίπου (63) κιλά κάνναβης
Συνελήφθησαν, σήμερα (17-02-2017) το πρωί στο Ρίβιο Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας και του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, δυο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 28 ετών, στελέχη κυκλώματος εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς και διακίνησης ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης ναρκωτικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων και συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους ανωτέρω σήμερα το πρωί στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου (στο ύψος του Κομποτίου) να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, με οδηγό τον 28χρονο και συνοδηγό τον 24χρονο. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν στο όχημά τους, δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα στάθμευσης των αστυνομικών και ανέπτυξαν ταχύτητα, απορρίπτοντας στο έδαφος συσκευασίες με κάνναβη.
Το όχημα ακολουθήθηκε και λίγο αργότερα, στο ύψος του Ρίβιου Αιτωλοακαρνανίας, εξετράπη της πορείας του και ακινητοποιήθηκε, όπου και συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, περισυλλέγησαν -59- αυτοσχέδιες συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους -63- κιλών και -40- γραμμαρίων.
Το παραπάνω όχημα ανήκει σε 25χρονη υπήκοο Αλβανίας, που αναζητείται καθώς όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα παραχώρησε το αυτοκίνητο, προκειμένου χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά των ναρκωτικών ουσιών.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-63- κιλά και -40- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο,
-2- κινητά τηλέφωνα και
Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
upd 18.20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]