ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Εκπτώσεις έως 35% για το service του VW σας!

Αν έχετε VW πέντε ετών και άνω, η VW σας προσφέρει εκπτώσεις 25%-35% στο service και για οποιαδήποτε επισκευή, έκπτωση 10-15% και εγγύηση 2 ετών, στα πλαίσια της καμπάνιας της "100% Volkswagen".
Οπως είχε ανακοινώσει ο αρχηγός της VW στην Ελλάδα, κ. Στήβεν Σίρτης, σε συνέντευξή του στο AutoΤρίτη:  «Ξεκινάμε ένα πρόγραμμα 180 ημερών, που το λέμε «VW 100%» και που έχει σαν στόχο οι κάτοχοι VW να γίνουν οι πιο ευχαριστημένοι κάτοχοι αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Αυτό θα περιλαμβάνει καλύτερες τιμές σε service και υπηρεσίες σε σχέση με  τους ανταγωνιστές μας, νέου τύπου δωρεάν έλεγχο σε κάθε VW, το οποίο δεν έχει σχέση με ό,τι γνωρίζετε μέχρι τώρα, αφού μπορεί μετά από ραντεβού, ο πελάτης να είναι παρών και καθώς το αυτοκίνητο του θα είναι σηκωμένο ψηλά, να δει κάθε λεπτομέρεια, με τα μάτια του. Για να είναι πάντα το αυτοκίνητο του «VW 100%».
Μάλιστα για να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία η προσπάθεια αυτή, πρόσφατα ολοκληρώσαμε συνέδριο στο οποίο ειδικά οι 1.100 εργαζόμενοι στον τομέα του after sales του VW group, ενημερώθηκαν, όχι μόνο σε νέες τεχνολογίες αλλά και σε θέματα καλύτερης προσέγγισης του καταναλωτή.
Θα υπάρχει ακόμα πακέτο οδικής ασφάλειας πέρα από τα συνηθισμένα, με 24ωρη τηλεφωνική υποστήριξη για οποιοδήποτε θέμα του πελάτη.
Υπάρχει ήδη και το πρόγραμμα, όπου κάθε κάτοχος που έχει αγοράσει ή θέλει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο VW, μπορεί να ελέγξει εκτός από την κατάσταση του, ακόμα και τα πόσα χιλιόμετρα έχει κάνει στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Πακέτα συντήρησης με έκπτωση έως 35%

Η Volkswagen προσφέρει στους κατόχους αυτοκινήτων πέντε έως δέκα ετών έκπτωση έως και 25%, για το προγραμματισμένο service τους σε εργασία και ανταλλακτικά, ενώ για αυτοκίνητα άνω των δέκα ετών, η έκπτωση μπορεί να φτάσει έως και 35%, με τα πακέτα συντήρησης  «VW Εconomy» και «VW Εconomy Plus».
Παράλληλα στα πλαίσια των ενεργειών του «VW 100%», η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα για αυτοκίνητα άνω των τεσσάρων ετών. Οι κάτοχοι αυτών των αυτοκινήτων πέρα από τις συνήθεις εργασίες συντήρησης, μπορούν να έχουν επιπλέον έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά με εγγύηση δύο ετών, για οποιαδήποτε ακόμα επισκευή επιθυμούν.
Συγκεκριμένα:
Για αυτοκίνητα 4-6 ετών παρέχεται έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 10%.
Για αυτοκίνητα 6-8 ετών παρέχεται έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 12%.
Για αυτοκίνητα άνω των 8 ετών παρέχεται έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 15%.
Για εργασίες φανοποιείας και οχήματα 6 ετών και άνω έκπτωση σε εργασία και ανταλλακτικά 10%.
Μάλιστα αυτή δεν θα είναι η μόνη ενέργεια, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Σίρτη, στο πρόγραμμα «VW 100%» - 180 ημερών θα υπάρχουν κι άλλες κινήσεις οι οποίες δεν μπορούν να αποκαλυφτούν όλες τώρα, αλλά εν καιρώ.


Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]