Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα

 Συνελήφθη 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα
Αναζητείται συνεργός του
Συνελήφθη, χθες (09-02-2017)
το απόγευμα, στην περιοχή Αμπέλια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας συνεργός του, που αναζητείται.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στο 3ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας – Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εντός του οποίου επέβαιναν δύο άτομα. Στη θέα των αστυνομικών, οι δράστες ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα και τράπηκαν σε φυγή πεζή, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.
Λίγο αργότερα, ο 25χρονος οδηγός του οχήματος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη ενώ ο συνεργός του διέφυγε της σύλληψης, εκμεταλλευόμενος το δασώδες της περιοχής.
Από την περαιτέρω έρευνα και την αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψαν τα παρακάτω:
Το παραπάνω όχημα, ιδιοκτησίας 68χρονου υπηκόου Γερμανίας, είχε κλαπεί την  05/06-02-2017 από την περιοχή της Φασκομηλιάς Θεσπρωτίας
Οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το αυτοκίνητο καθώς και μία μπαταρία φορτηγού και ποσότητα πετρελαίου, είχαν αφαιρεθεί από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, την 08/09-02-2017 στην περιοχή της Λιβαδειάς Βοιωτίας
Σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού εκκρεμεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen ενώ επίσης στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Το κλεμμένο όχημα και τα λοιπά κλοπιμαία κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες.
Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]