Το Εργ.Κέντρο Ιωαννίνων στο πλευρό των εργαζομένων στα Σ/Μ Καρυπίδης Συλλαλητήριο στις 23 Φλεβάρη

Αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της εταιρίας «ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ» να βγάλει εμπορεύματα από τα κλειστά πλέον καταστήματα  την ώρα που οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι, με ανασφάλεια για το μέλλον τους. Η επιχείρηση, καιρό τώρα προσπαθεί να ξεφορτωθεί το προσωπικό, να καταπατήσει οποιοδήποτε δικαίωμα έχει απομείνει, ώστε απρόσκοπτα να αυγατίσουν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων που εμπλέκονται στην αγοραπωλησία.
Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τον πολύμηνο δίκαιο αγώνα ενάντια στις μεθοδεύσεις της εργοδοσίας. Καλούμε όλα τα σωματεία να δείξουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους.  Κανένας μόνος του! Όπως η επίθεση των εργοδοτών είναι ενιαία έτσι και ο αγώνας ενός κλάδου είναι υπόθεση όλων. Επιβάλλεται ενιαία απάντηση. Εμείς έχουμε πληρώσει για την ανάπτυξή τους και για τα κέρδη τους. Δεν μπορούμε να πληρώσουμε την κρίση τους και τους ανταγωνισμούς τους. Κάθε φορά που ξεσπούν αντιθέσεις ανάμεσα στους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μόνιμα θύματα είμαστε εμείς.
Ο μόνος δρόμος είναι η οργάνωση, ο κοινός μας αγώνας  ενάντια  στην πολιτική των εργοδοτών που στηρίζεται από την κυβέρνηση και το κράτος της .
Απαιτούμε να πληρωθούν τώρα όλα τα δεδουλευμένα, να διατηρήσουν οι εργαζόμενοι τις δουλειές τους με το ίδιο εργασιακό καθεστώς ανεξάρτητα από τον εργοδότη.
Οι τοπικές αρχές –Δήμος και Περιφέρεια –να σταματήσουν τώρα τις διακοπές νερού και ρεύματος στα σπίτια των απλήρωτων οικογενειών,  αντί να τους κοροϊδεύουν με παχιά λόγια και χτυπήματα στην πλάτη.
Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών δε μπορεί να παριστάνει πλέον τον Πόντιο Πιλάτο. Μπορεί να επιβάλλει στους νέους ενοικιαστές τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας του υπάρχοντος προσωπικού.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ
23 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΙΣ 6.30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]