Σε απευθείας μετάδοση η ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'

Σε απευθείας παγκόσμια δορυφορική μετάδοση από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, η ERT World μεταδίδει τη
''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'', τη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2016, το πρωί. Η μετάδοση αρχίζει στις 10.35' πρωινή ώρα Ελλάδος και ολοκληρώνεται στις 14.00΄, το μεσημέρι.

Μετά από 4 χρόνια η ERT World μεταδίδει και πάλι δορυφορικά, τη ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017'', ύστερα από αίτημα της ΠΣΕ. Δεν είναι σίγουρα ένα εύκολο εγχείρημα, καθόσον είναι μιά παραγωγή υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών και τέτοιο εγχείρημα, μιάς απευθείας μετάδοσης ενός γεγονότος, που έχει πολλούς συντελεστές, γίνεται ύστερα από μερικά χρόνια απραξίας, σε τόσων υψηλών δεδομένων μετάδοση και πραγματοποιείται για πρώτη φορά, υπό των νέων συνθηκών της Δημόσιας Τηλεόρασης. Το σίγουρο είναι ότι, ο Ηπειρώτης Δ/ντής Προγράμματος της ΕΡΤ Γιώργος Σούλας και ο φίλος της ΠΣΕ σκηνοθέτης Στάθης Ρέππας, εγγυούνται για επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Η μετάδοση αρχίζει στις 10.35' πρωινή ώρα Ελλάδος και ολοκληρώνεται στις 14.00΄, το μεσημέρι.

Το Δ.Σ. της ΠΣΕ ευχαριστεί δημόσια τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, τον Δ/ντα Σύμβουλο Λάμπρη Ταγματάρχη, τον Δ/ντή Προγράμματος Γιώργο Σούλα, όσους συνέβαλαν και όσους θα συμβάλουν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μετάδοση και βέβαια τους εργαζόμενους της ΕΡΤ, που τη Κυριακή το πρωί 12 Φεβρουαρίου, θα υπλοποιήσουν την απευθείας μετάδοση της ''Πίτα του Ηπειρώτη 2017''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]