ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Ξυπόλητο να περιφέρεται μόνο του στους δρόμους εντοπίστηκε 11χρονο κοριτσάκι

Η θλιβερή ιστορία που έχει και αυτή την φορά πρωταγωνιστή ένα ανήλικο , κοριτσάκι μόλις 11 ετών, διαδραματιστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, στην πλατεία Παντοκράτορος. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες του patrastimes.gr , το κορίτσι εντοπίστηκε από εργαζόμενες στο Άσυλο
Ανιάτων. Οι γυναίκες προσέγγισαν την 11χρονη η
οποία φέρεται να τους είπε ότι δεν ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της , εξαιτίας της μητέρας της και ενός καβγά που είχε προηγηθεί.

Στο σημείο έφτασε και η μητέρα της 11χρονης με το κοριτσάκι να κρατά την ίδια στάση και να αρνείται σθεναρά να επιστρέψει στο σπίτι του.
Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία άνδρες της οποίας την μετέφεραν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων , όπου υποβλήθηκε σε σειρά ιατρικών εξετάσεων

Το κοριτσάκι εξέτασε και παιδοψυχολόγος ,ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ιατροί δεν διαπίστωσαν κάποιο παθολογικό πρόβλημα αλλά ούτε και σημάδια κακοποίησης.
Η γυναίκα συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερη από τον Εισαγγελέα.
Σε ότι αφορά το προφίλ της οικογένειας ο πατέρας φέρεται να μην μένει μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του , αφού στην οικογένεια υπάρχει και ένα μικρότερο παιδί το οποίο κατά τις ίδιες πληροφορίες αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.
πηγη patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]