[Ελλάδα]Ζητούν βοήθεια και στήριξη μέσα από αγγελίες στις εφημερίδες! (pic)

H οικονομική κρίση έχει πλήξει σε τεράστιο βαθμό χιλιάδες Ηρακλειώτες, κάποιοι από τους οποίους έχουν φτάσει στο σημείο να ζητούν βοήθεια και στήριξη μέσα από...αγγελίες.
Μέσα από τις αγγελίες της εφημερίδας «Πατρις» το CretePlus.gr «αλίευσε» πριν μερικές μέρες δύο χαρακτηριστικές περιπτώσεις συμπολιτών μας που ζητούν βοήθεια

«Μια οικογένεια Ηρακλειωτών έχει μεγάλη ανάγκη από οικονομική βοήθεια, αφού ο πατέρας δεν μπορεί να εργαστεί λόγω προβλημάτων υγείας. Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει, μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο: 6943928940 ή να καταθέσει χρήματα στην Alpha Bank: 939002101-050879», αναφερει η πρώτη αγγελία.

Ενώ η δεύτερη έχει να κάνει με την περίπτωση μιας συνταξιούχου που ζητά στέγη χωρίς να πληρώνει ενοίκιο.

«Αν έχετε μια αξιοπρεπή στέγη (διαμέρισμα) που κανείς δεν το χρησιμοποιεί και σε κανένα δεν χρειάζεται, προσφέρομαι να πληρώνω τον ΕΝΦΙΑ με δόσεις, τα κοινόχρηστα κα τους λογαριασμούς ΔΕΗ και νερού με αντάλλαγμα την διαμονή μου χωρίς ενοίκιο. Είμαι ηλικιωμένη συνταξιούχος, μένω με τον άνεργο και άρρωστο γιο μου και η σύνταξή μου δεν επαρκεί για να πληρώνω και ενοίκιο.

Να είστε βέβαιοι πως θα προσέχω το σπίτι σας σαν να είναι δικό μου. Όποιος θέλει να με βοηθήσει με τον τρόπο αυτό, παρακαλώ να επικοινωνήσει στο τηλ. 6949274037 και να ξέρει ότι θα τον ευγνωμονώ για πάντα».
 creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]