[Κόσμος]Οι πλούσιες κυρίες του Λονδίνου πληρώνουν για ιδιωτικά μαθήματα σεξ!

Το Parfum de Femmes είναι το πρώτο ιδιωτικό κλαμπ στο Λονδίνο τα μέλη του οποίου είναι επιτυχημένες και πλούσιες γυναίκες, οι οποίες συναντώνται κάθε μήνα και παρακολουθούν μαθήματα ερωτισμού. Ο στόχος του κλαμπ είναι να ενισχύσει τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση των γυναικών έτσι ώστε να μην χρειαστεί ποτέ οι άνδρες τους να τις απατήσουν.

Ιδρύτρια του Parfum de Femmes είναι η Γαλλίδα Delphine Long. Η εντυπωσιακή και σέξι Delphine η οποία, όπως αναφέρει το protothema, συνηθίζει να φοράει δερμάτινα παντελόνια και κάλτσες μέχρι το γόνατο, στο παρελθόν εργαζόταν σαν τραπεζικός υπάλληλος στο Λονδίνο και είναι πολύ κοντά στον τύπο γυναίκας που κάθε άντρας θα ήθελε να συνοδεύει. Μετά τον γάμο της και την γέννηση των παιδιών της άρχισε να αντιμετωπίζει και η ίδια σεξουαλική κρίση. Παραμέλησε τον εαυτό της και τον σύζυγο της και ασχολούνταν αποκλειστικά με τα παιδιά. Τότε κατάλαβε ότι κάτι πρέπει να κάνει για να ξαναβρεί την χαμένη της σεξουαλικότητα και να αναθερμάνει τη σχέση της με τον άνδρα της.

Άρχισε να οργανώνει βραδινά σουαρέ με γυναίκες που επίσης είχαν την ανάγκη να ανανεώσουν τον ερωτισμό τους και σύντομα έγινε η ιδιοκτήτρια ενός σχολείου αποπλάνησης. Κάθε μήνα μαθαίνουν και κάτι καινούργιο. Την τελευταία φορά το θέμα τους ήταν το αντρικό μασάζ το οποίο αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές. Οι συμμετέχουσες είχαν μάλιστα εργασία για το σπίτι καθώς έπρεπε να κάνουν πρακτική στους άντρες τους όσα έμαθαν στο μάθημα.

Τον επόμενο μήνα το μάθημα περιλαμβάνει στριπτίζ. Το να ξέρει μια γυναίκα πώς να βγάζει τα ρούχα της έτσι ώστε να αναστατώνει τους άντρες είναι πολύ σημαντικό για την ιδρύτρια του ιδιαίτερου αυτού κλαμπ. Τα μαθήματα κάθε φορά πραγματοποιούνται από ειδικούς.

Ο μέσος όρος ηλικίας των γυναικών του Parfum de Femmes είναι 30 ως 50 ετών. Σκοπός δεν είναι τα μέλη του να ντύνονται με σέξι ρούχα που μπορεί να μην ταιριάζουν με την ηλικία ή με τον σωματότυπο τους, ούτε να προσπαθούν να μοιάζουν με εικοσάρες. Στόχος του είναι να αποκτήσουν αποπλανητική συμπεριφορά, να εκπέμπουν ερωτισμό όταν μιλάνε και όταν περπατάνε. Μαθαίνουν μικρά μυστικά και τρόπους συμπεριφοράς που θα κάνουν τους συζύγους τους να τις κυνηγάνε. Συζητούν επίσης τα σεξουαλικά τους προβλήματα και προσπαθούν να βρουν λύσεις.

Στο τέλος κάθε συνάντησης έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μικροσκοπικά εσώρουχα και σέξι προϊόντα για το σπίτι τα οποία φέρνει η ίδια η Delphine Long από την Γαλλία για τις Αγγλίδες φίλες της.

Ξοδεύοντας λοιπόν 20 λίρες, ήτοι 25 ευρώ, κάθε μήνα γυναίκες 30-50 ετών συναντώνται, ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με την ερωτική τους ζωή, μαθαίνουν ερωτικά κόλπα αποκτούν αυτοπεποίθηση και γυρνάνε σπίτι έτοιμες να αποπλανήσουν τους συζύγους τους.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]