Σφοδρές χιονοπτώσεις στην Ηπειρο .

Συνεχείς  είναι οι χιονοπτώσεις στον ορεινό όγκο του νομού Ιωαννίνων με την κίνηση των οχημάτων να διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες .
Στα Τζουμέρκα λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας έχουν προκληθεί ζημιές στα δίκτυα υδροδότησης και ηλεκτροδότησης .
Η συνεχιζόμενη κακοκαιρία  με ισχυρές, στα ορεινότερα χωριά του Ζαγορίου, χιονοπτώσεις θα κρατήσουν  και αύριο τα σχολεία κλειστά,μετά απο απόφαση του δημάρχου της περιοχής ,κ.Βασίλη Σπύρου.
Συνεχείς είναι οι χιονοπτώσεις και στο Μέτσοβο με την κίνηση των οχημάτων στην Εγνατία Οδό να διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες ,ενώ απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και  στα δύο ρεύματα από το 73ο χιλιόμετρο έως και το 122ο χιλιόμετρο (από τον Κόμβο Κατσικά έως τον Κόμβο Παναγιάς) για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων .

Αυξημένη είναι  η παρουσία της  Τροχαίας  σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Ιωαννίνων,ενώ
  οι οδηγοί  οφείλουν να  είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις και τις οδηγίες των τροχονόμων,για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων .
Αποχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες βρίσκονται κατά μήκος του οδικού δικτύου  δίνοντας μάχη να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς .
φωτογραφίες Μέτσοβο  Στέργιος Κασσάρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]