ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ίβιτς: «Ο Πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας ήρθε στα αποδυτήρια και έβριζε τους παίκτες»

Ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Κος Χριστοβασίλης μετά τη λήξη του αγώνα μετέβη στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ όπου έβρισε παίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά:


«Δεν μπορεί ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας να απειλεί τους παίκτες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, δεν μπορεί να έρχεται ο πρόεδρος της ομάδας στα αντίπαλα αποδυτήρια και να μας βρίζει».

Στην αρχική του τοποθέτηση, είπε πως: «Ο κόσμος ήρθε να μας στηρίξει για να πάρουμε τη νίκη και το κάναμε. Γνωρίζαμε για τα δεδομένα εδώ με τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν είναι γήπεδο… είναι έτσι τα τελευταία δέκα χρόνια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν γίνεται τίποτα… Είναι επικίνδυνος ο αγωνιστικός χώρος για όλους. Δεν έχω τι να σας πω, είναι σε τραγική κατάσταση.  Κερδίσαμε, συνεχίζουμε έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Ρωτήθηκε για το ποιος ευθύνεται για τον αγωνιστικό χώρο όπου είπε: «εσείς δεν ξέρετε; θα σας αφήσω εσάς να το πείτε…».

Σχετικά με τις αλλαγές που έκανε σήμερα στο παιχνίδι: «Όλοι οι παίκτες δουλεύουνε σκληρά, παλεύουνε να μπουν στην αποστολή και είμαι ευχαριστημένος. Σήμερα παίξανε κάποιοι που δεν είχαν παίξει στα προηγούμενα παιχνίδια αυτό δείχνει υγεία και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιστεύω πως θα αποκτήσουμε και άλλο παίκτη».

Με τη σειρά του ο Γιάννης Πετράκης τόνισε:

«Ήθελα να πω ότι στις συνθήκες που έγινε το ματς αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την προσπάθεια που έκαναν. Σε αυτές τις συνθήκες το αποτέλεσμα το κερδίζει ο πιο τυχερός που ήταν ο ΠΑΟΚ. Θα δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έκαναν κατάθεση ψυχής και θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ. Είχαμε καθαρές και καλύτερες ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος από τον χαρακτήρα και την νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες μου και κυνήγησαν μέχρι το τέλος την ισοφάριση. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την στήριξη».

Για την χρησιμοποίηση του Μπέριου ως επιθετικό: «Αυτό προέκυψε ξαφνικά, άλλο είχα σχεδιάσει, άλλο προέκυψε λόγω του τραυματισμού του Μαμπούλου».
novasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]