Σε απεργία πείνας και δίψας Μαζιώτης και Ρούπα! “Το κράτος απήγαγε τον γιο μας”

- Μετά την Πόλα Ρούπα και ο Νίκος Μαζιώτης ξεκινά απεργία πείνας και δίψας για την τύχη του 6χρονου παιδιού τους
- “Το κράτος απήγαγε τον γιο μας” λέει στη δήλωσή του ο Νίκος Μαζιώτης
- Η μητέρα και η αδερφή της Ρούπα παραμένουν στη ΓΑΔΑ, περιμένοντας να παραλάβουν το παιδί
- Η δήλωση της Πόλας Ρούπα μέσα από τα κρατητήρια - Την διάβασε η αδερφή της
- Τι βρήκαν οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής στην γιάφκα στον Άλιμο
- Έρευνες και σε άλλες περιοχές της Αττικής όπου θεωρείται ότι διατηρούσε κρησφύγετα η συλληφθείσα
- Πως είναι σήμερα η Πόλα Ρούπα που για να ξεφύγει από τις αρχές χρησιμοποιούσε διάφορες μεταμφιέσεις
Με δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia, ο Νίκος Μαζιώτης κάνει γνωστό πως μετά τη Ρούπα, ξεκινά και ο ίδιος απεργία πείνας και δίψας για την τύχη του 6χρονου παιδιού τους.

Στη δήλωσή του, αναφέρει συγκεκριμένα: “Μετά την σύλληψη της Πόλας Ρούπα, η εισαγγελέας ανηλίκων Νικουλού αρνήθηκε να δώσει την επιμέλεια του 6χρονου γιου μας στους συγγενείς της Πόλας, μην επιτρέποντας καν να το δουν, μη γνωστοποιώντας στο συνήγορο μας το που βρίσκεται.

Το κράτος ουσιαστικά απήγαγε τον γιο μας, μας εκδικείται για τις επιλογές αγώνα που κάναμε, του ένοπλου αγώνα. Τα αχρεία όργανα του κράτους, τα τσιράκια των δανειστών, του νόμιμου και συνταγματικού μνημονίου τα βάζουν με ένα 6χρονο παιδί για να μας εκδικηθούν, γιατί επιλέξαμε τον ένοπλο αγώνα, γιατί δεν κάτσαμε να παραδοθούμε στην φυλακή, γιατί περάσαμε στην παρανομία και γιατί κάναμε την επίθεση στο παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, στην Τράπεζα της Ελλάδος και στο γραφείο του μόνιμου αντιπροσώπου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Οι πρακτικές της εισαγγελέως Νικολού είναι παρόμοιες με αυτές παλαιότερων εποχών, όπως ήταν οι παιδουπόλεις της Φρειδερίκης για τα παιδιά των ανταρτών του εμφυλίου. Ο γιος μας είναι το παιδί δυο επαναστατών και είναι υπερήφανος για τους γονείς του. Δεν μας λυγίζει κανένας εκβιασμός. Τις επιλογές μας τις υπερασπιζόμαστε με την ίδια μας την ζωή.

Από σήμερα ξεκινάω μαζί με την συντρόφισσα μου απεργία πείνας και δίψας με αίτημα να δοθεί ο γιος μας στους συγγενείς. Η ένοπλη επανάσταση των από κάτω είναι η μόνη λύση.

Νίκος Μαζιώτης, 5-1-2017“
πηγη newsit.gr
αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]