Κανονικά η κίνηση στην Εγνατία για τα φορτηγά Χιόνι έπεφτε όλο το βράδυ!

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία απο τις πρώτες πρωινές ώρες στην Εγνατία Οδό για τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων ,μετά την έντονη  και συνεχή  χιονόπτωση .
Nα σημειωθεί πως  η χιονόπτωση συνεχίζονταν καθ΄ όλη   τη διάρκεια της νύχτας!
Τα βαρέα  οχήματα είχαν ακινητοποιηθεί  απο  άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων ,στον κόμβο του Κουτσελιού σχηματίζοντας ουρές  και στον κόμβο Παναγιάς στο Μέτσοβο .
Κανονικά και χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται   η κίνηση στην Εγνατία Οδό όλων των οχημάτων .
Προβλήματα εντοπίζονται σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του νομού ,στις περιοχές του Ζαγορίου ,της Κόνιτσας ,της Πυρσόγιαννης και στα ορεινά της Ζίτσας ,με την κίνηση να διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων .
Αρκετές περιοχές στο νομό Ιωαννίνων ξύπνησαν σήμερα με αρκετούς πόντους χιόνι ,ενώ  στη Μηλιά Μετσόβου  το ύψος του χιονιού φτάνει το 1 μέτρο .!
Συνεχής είναι η παρουσία εκχιονιστικών μηχανημάτων και αλατιέρων κατά μήκος όλων των οδικών αξόνων του νομού ,για να μην αποκλειστεί καμία περιοχή .

Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Αίρεται η απόφαση απαγόρευσης κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό στο Νομό  Ιωαννίνων
Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ανακοινώνεται ότι, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, αίρεται η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού στο Νομό Ιωαννίνων, από την 73,000 χθ έως και την 122,00 χθ (από τον Κόμβο Κατσικά έως τον Κόμβο Παναγιάς).
upd 10.08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]