ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ν.Παππάς: «Πρόκληση απέναντι στον ελληνικό λαό» η προσφυγή των καναλαρχών για εξαίρεση από το πόθεν έσχες

«Οι ιδιοκτησίες των καναλιών ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής. Ζητούν, με προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ, να εξαιρεθούν οι ίδιοι και τα μεγαλοστελέχη των επιχειρήσεών τους από τον έλεγχο του πόθεν έσχες. Τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί χρειάζονται αυτό το σκοτεινό πέπλο;»
Για «προκλητική ενέργεια» κάνει λόγο ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, αναφορικά με την προσφυγή των ιδιοκτητών καναλιών στο ΣΤΕ ζητώντας να μην υποβάλλουν πόθεν έσχες.

«Οι ιδιοκτησίες των καναλιών ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής. Ζητούν, με προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ, να εξαιρεθούν οι ίδιοι και τα μεγαλοστελέχη των επιχειρήσεών τους από τον έλεγχο του πόθεν έσχες τους. Πρόκειται για μια ενέργεια πρόκληση απέναντι στον ελληνικό λαό. Πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη από τη μη πληρωμή τέλους συχνοτήτων και του φόρου διαφήμισης. Μεγαλύτερη και από τις σκανδαλώδεις αντισυνταγματικές παρατάσεις λειτουργίας που εξασφάλιζαν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι «περιμένουμε να μας εξηγήσουν με ποια λογική θα υποχρεούται σε έλεγχο πόθεν έσχες ο κάθε ένας από τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα κανάλια, αλλά θα εξαιρούνται οι κατά τεκμήριο βαθύπλουτοι επιχειρηματίες-καναλάρχες, καθώς και τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα μεγαλοστελέχη τους» σημειώνει ο Ν.Παππάς και διερωτάται «τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί χρειάζονται αυτό το σκοτεινό πέπλο;»

Τέλος, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής χαρακτηρίζοντας τη ΝΔ «Ηχώ των Καναλαρχών», την καλεί «να τοποθετηθεί άμεσα σχετικά με τη νέα απαίτηση των επιχειρηματιών-φίλων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Πηγή: ΑΜΠΕ//Αυγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]