Μπαταρίες για αυτονομία 600 χλμ!

Νέες μπαταρίες για αυτοκίνητα ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Samsung, οι οποίες θα είναι ικανές για 600 χιλιόμετρα αυτονομίας και πολύ γρήγορους χρόνους φόρτισης.

Για την μελλοντική καθιέρωση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, πολύ μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι μπαταρίες που θα γίνουν διαθέσιμες και η αυτονομία την οποία θα μπορούν να προσφέρουν. Σε αυτό τον αγώνα δρόμου, η Samsung κάνει την δική της πρόταση.
Η εταιρεία, η οποία είναι προμηθευτής μπαταριών στην BMW, ανακοίνωσε μια νέα γενιά μπαταριών για οχήματα που θα προσφέρουν αυτονομία 600 χιλιομέτρων και δυνατότητα ταχείας φόρτισης σε 20 λεπτά.

Το σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση, είναι ότι με φόρτιση μόλις 20 λεπτών, η Samsung κάνει λόγο για αυτονομία 500 χιλιομέτρων! Η αυτονομία αυτή ξεπερνά ακόμη και την αυτονομία πολλών από τα μοντέλα της Tesla, στην παρούσα χρονική στιγμή.

Μαζί με την ανακοίνωση της νέας μπαταρίας, η Samsung επιβεβαίωσε και μια νέα, βελτιωμένη έκδοση της «21700» μπαταρίας σε σχήμα κυλίνδρου, την οποία πολλοί κατασκευαστές οχημάτων ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν στο μέλλον. Οι νέες μπαταρίες που ανακοινώθηκαν, αναμένεται να γίνουν διαθέσιμες το 2021.



Πηγή: autotriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]