Ένα βήμα πριν τη συμφωνία ο Χατζηνικολάου με τον ΑΝΤ1

Στόχος να πάρει το πρωτάθλημα στην ενημέρωση τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι έχει βάλει ο Θοδωρής Κυριακού… αφού νεότερες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι οι συζητήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου αφορούν στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Εξέλιξη που όπως αναφέρουν πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες δεν είναι άσχετη και με την απόφαση του δημοσιογράφου να προχωρήσει στην έκδοση της καθημερινής Real News… Δεδομένου ότι η συμφωνία των δυο πλευρών θα προβλέπει και τη στήριξη της εφημερίδας… Άλλωστε ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν θα επέστρεφε στην παρουσίαση εάν δεν συνέτρεχε ένας τόσο σοβαρός λόγος όπως είναι η έκδοση καθημερινού φύλλου… που εμμέσως του επιβάλλει τη στήριξή του με κάτι περισσότερο από ένα καθημερινό ολιγόλεπτο σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Για την ιστορία να σημειωθεί ότι η εν λόγω πληροφορία στο Enimerosi24 έφθασε στις αρχές της εβδομάδας, μαζί με τη γνωστοποίηση της ανακοίνωσης του εκδότη στους συνεργάτες του για την πρόθεσή του να προχωρήσει στην έκδοση ημερήσιου φύλλου… που επίσης συνέπεσε με την επιστροφή του δημοσιογράφου από τις σύντομες διακοπές του.
Είναι προφανές ότι η παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 προσφέρει μεγαλύτερη προβολή στο νέο ημερήσιο φύλλο και του εξασφαλίζει καλύτερους όρους στην αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό που ομολογουμένως έχει πληγεί ποικιλοτρόπως.
Έτσι λοιπόν ο Νίκος Χατζηνικολάου μετά από αρκετό διάστημα επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μέσω του ΑΝΤ1… με τον οποίο – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, βρίσκεται πολύ κοντά σε μια συμφωνία πακέτο, για την παρουσίαση και εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής.
Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι το κανάλι προχωράει και στις αλλαγές στο πρόγραμμά του από την ερχόμενη Δευτέρα 9 του μηνός… ώστε να εξασφαλίσει όπως του ζητήθηκε ένα δυνατό lead in για το αναμορφωμένο δελτίο ειδήσεων που πολύ σύντομα – εκτός σοβαρού απροόπτου, θα αναλάβει ο Νίκος Χατζηνικολάου.
Τέλος ως προς την ουσία των αλλαγών στο δελτίο είναι φανερό ότι θα στηθεί από την αρχή και εξ ολοκλήρου επάνω στο προφίλ του δημοσιογράφου… που σημαίνει ότι θα μετεξελιχθεί σε ένα άκρως πολιτικό και παρεμβατικό δελτίο… με σχολιασμό και παράθυρα… που θεωρείται και το δυνατό στοιχείο του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]