Σάκης Τανιμανίδης: Με ρωτάνε για τον Μαυρίδη για να δημιουργήσουν «traffic» στα sites

O Σάκης Τανιμανίδης παρουσίασε το Santa Run, μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη στη Θεσσαλονίκη. Ο γνωστός παρουσιαστής, μίλησε στο Seleo για το Survivor αλλά και για την μόνιμη ερώτηση δημοσιογράφων, σχετικά με την σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Μαυρίδη.

 Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε, χθες, ο Σάκης Τανιμανίδης για να παρουσιάσει το Santa Run, μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη. Ρωτώντας τον, αν έχει κουραστεί, που συνεχώς τον ρωτάνε οι δημοσιογράφοι «γιατί μάλωσε με τον Γιώργο Μαυρίδη», θέλησε αρχικά να διευκρινίσει κάτι σχετικά με την ερώτηση, του δημοσιογράφου του Seleo, Θεολόγου Ηλιού, ώστε να μην θεωρηθεί τίποτα δεδομένο για την σχέση των δυο πρώην συνεργατών. «Νομίζω, ότι η ερώτηση σου, περιλαμβάνει τετελεσμένα γεγονότα, που ίσως να μην γνωρίζεις αν έχουν γίνει όντως», ενώ συνέχισε λέγοντας «με ρωτούν και τα γράφουν αυτά στα blog και στα site για να δημιουργήσουν ''traffic''».

Ο Σάκης Τανιμανίδης, μίλησε στο Seleo, πολύ ενθουσιασμένος για το Survivor που θα παρουσιάζει στο ΣΚΑΪ. «Νομίζω μου ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει γιατί μου δίνει την δυνατότητα να ταξιδεύω, καθώς θα πρέπει να πάω στο Άγιο Δομίνικο για 5 μήνες. Θα είμαι σε ένα μέρος μαγευτικό, πάνω στην Καραϊβική και θα παρουσιάζω την μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή των τελευταίων ετών». Σύμφωνα με τον παρουσιαστή, το νέο Survivor, θα είναι πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. «Θα είναι μια νέα έκδοση, δεν είναι το Survivor που ξέρουμε. Είναι πολύ διαφορετικό και πιο αληθινό, πολύ κοντά στη δικιά μου φιλοσοφία, όπως το World Party. Θα υπάρχουν περισσότερα αγωνίσματα, περισσότερες μάχες και δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι διαγωνιζόμενοι».

Με αφορμή, το Santa Run, που είχε φιλανθρωπικό σκοπό, τόνισε ότι ««όλη η Ελλάδα είναι ευαισθητοποιημένη, αυτοί που την κυβερνούν εδώ και 20 χρόνια δεν είναι».
 seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]