Νέο Suzuki Swift: Περισσότερες φωτογραφίες

Και άλλες φωτογραφίες που απεικονίζουν την μορφή του νέου Suzuki Swift έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, από «προσπέκτους»!

Λίγες ημέρες αφότου η πρώτη φωτογραφία του νέου, επερχόμενου Suzuki Swift έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο, δημοσιευτήκαν κάποιες εικόνες ακόμη που επιβεβαιώνουν την τελική μορφή του μοντέλου. Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από διαφημιστικό «προσπέκτους» του αυτοκινήτου.

Οι νέες φωτό απεικονίζουν το Swift όμοιο με αυτή που είχαμε δει και προ ημερών, συνεπώς η τελική του μορφή είναι σίγουρη. Το νέο Swift φαίνεται ότι είναι πολύ πιο μοντέρνο από το αυτοκίνητο που αντικαθιστά, με μικρότερους προβολείς εμπρός, ανανεωμένη μάσκα και προφυλακτήρα και μαύρα καλύμματα προβολέων ομίχλης.
Αλλαγές θα γίνουν επίσης στα πίσω φωτιστικά σώματα, ανασχεδιασμένου αεραγωγούς και μαύρες λεπτομέρειες στην πίσω κολώνα, ενώ το αυτοκίνητο αναμένεται να έχει και ανανεωμένο εσωτερικό και πίνακα οργάνων.

Σύμφωνα με το «προσπέκτους», το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο τουλάχιστον σε 6 εκδόσεις στην Ιαπωνία, ενώ γνωρίζουμε ότι θα φέρει κινητήρες 1.0 λίτρου βενζίνης και 1.2 λίτρου πετρελαίου, σε συνδυασμό με κιβώτια CVT, χειροκίνητο 5 ταχυτήτων και αυτόματο 6 σχέσεων.
πηγη autotriti.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]