Στο σφυρί φωτό του τραυματία Schumi

Ένας αδίστακτος φωτογράφος αποπειράθηκε να πουλήσει φωτογραφίες του Michael Schumacher στο κρεβάτι του νοσοκομείου, έναντι αστρονομικού ποσού!

Δεν φτάνει που η οικογένεια του Michael Schumacher έχει να αντιμετωπίσει τον δικό της γολγοθά, συνεχώς έρχεται αντιμέτωπη με σκηνικά που παραβιάζουν την ιδιωτική τους ζωή.

Στο τελευταίο κρούσμα, ένας παπαράτσι, ο οποίος είχε εισβάλλει στο νοσοκομείο όπου θεραπευόταν ο Michael Schumacher, απαθανάτισε τον πιλότο στο κρεβάτι της θεραπείας του και προσπάθησε να πουλήσει την φωτογραφία σε διάφορα μέσα ενημέρωσης. Μάλιστα, ζητούσε θρασύτατα 1.04 εκατομμύρια δολάρια για αυτή!

Η μάνατζερ του αξέχαστου Schumi, Sabine Kehm, επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι ήδη έχει ασκηθεί δίωξη ενάντια στον άγνωστο φωτογράφο, για παραβίαση των κανόνων ιδιωτικότητας.

Το πρόβλημα των παπαράτσι και των προσπαθειών παραβίασης της ιδιωτικής ζωής του Γερμανού πιλότου είναι πλέον τεράστιο για την οικογένεια, καθώς πολλές φορές φωτογράφοι παραμένουν κρυμμένοι γύρω από το σπίτι του Schumacher ή προσπαθούν να κάνουν λήψεις από ελικόπτερο.

Μάλιστα, μια φορά κατά την νοσηλεία του, ένας παπαράτσι αποπειράθηκε να εισβάλλει στο νοσοκομείο μεταμφιεσμένος σε ιερέα, για να τραβήξει φωτογραφίες, ενώ τον Ιούνιο του 2014, ο ιατρικός φάκελος του Schumacher εκλάπη και τέθηκε προς πώληση! Είναι αδιανόητο τελικά, τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι…


Πηγή: http://www.autotriti.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]