Η Διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Helexpo με 30 δημοσιογράφους ταξίδεψαν στην Αστερούπολη Ιωαννίνων

Η Διοίκηση της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης  Helexpo με 30 δημοσιογράφους ταξίδεψαν στην Αστερούπολη Ιωαννίνων

Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η Διοίκηση της Διεθνούς  Έκθεσης Θεσσαλονίκης  Helexpo και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος κος Τάσος Τζήκας, ο Δ.Σ. κος Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Γ.Δ. κος Αλέξης Τσαξιρλής και πολλά άλλα στελέχη μαζί με 30 δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα ταξίδεψαν στην Αστερούπολη Ιωαννίνων.
Η διοργανώτρια της Αστερούπολης κα Αγνή Σβάιερ τους ενημέρωσε για όλη τη διοργάνωση καθώς και για τη μεγάλη επισκεψιμότητα και φυσικά και για την επιτυχημένη συνεργασία της με τη ΔΕΘ Helexpo για το Εργοστάσιο Σοκολάτας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Ειδικός Σύμβουλος του Δημάρχου Δήμου Ιωαννιτών κος Στέφανος Ζέρβας ο οποίος ενημέρωσε και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων όσον αφορά τον Τουρισμό στην πόλης μας. Η Αστερούπολη ενδυνάμωσε την τουριστική επισκεψιμότητα και διεύρυνε την τουριστική περίοδο όπως επεσήμανε ο κος Ζέρβας.
Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους της Αστερούπολης Ιωαννίνων και στη χώρα των Αζτέκων στο Εργαστήρι και Μουσείο Σοκολάτας αφήνοντας τους όπως διατύπωσαν τις πιο «γλυκές» εντυπώσεις.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo κος Τάσος Τζήκας έγραψε το γράμμα του στο Σπίτι του Άη Βασίλη της Αστερούπολης Ιωαννίνων «Συγχαρητήρια για τη μαγική Αστερούπολη Ιωαννίνων. Τα Γιάννενα αποδεικνύουν ότι έχουν δυναμισμό και αισθητική. Συγχαρητήρια στην κα Σβάιερ για την πολύ καλή προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Από τον Άη Βασίλη θα θέλαμε να ζητήσουμε υγεία και νέες επωφελείς συνεργασίες για όλους μας. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά!»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]