Συνήγοροι Μαρκογιαννάκη:"Δικαίωση μετά την άδικη συκοφαντία ..Θα λογοδοτήσουν όσοι λασπολόγησαν εναντίον του[βίντεο]

 Για δικαίωση  του πρώην βουλετή και υπουργού ,κ .Χρήστου Μαρκογιαννάκη μετά απο δύο χρόνια  αδικαιολόγητης συκοφαντίας και λασπολογίας εις βάρος του, έκανε λόγο  ο κ.Α.Φούσας ,ο ένας εκ των δύο συνηγόρων υπεράσπισής του ,σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της απόφασης του  Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ιωαννίνων .
Ο κ.Φούσας ολοκλήρωσε τη σύντομη δήλωσή του προαναγγέλοντας την πρόθεση του κ.Μαρκογιαννάκη να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη ,προκειμένου να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που λασπολόγησαν εναντίον του

Για ηθική δικαίωση και ψυχική λύτρωση μετά απο πολύμηνη ταλαιπωρία   για τον κ.Μαρκογιαννάκη έκανε επίσης  λόγο  , ο κ. Κωνσταντίνος Τζούμας, ο έτερος συνήγορος υπεράσπισης του πρώην υπουργού και βουλευτή .

"Η δικαιοσύνη απέδειξε  πως στέκεται όρθια ,λειτουργεί αμερόληπτα και προστατεύει τα δικαιώματα των πολιτών ,συνέχισε ο κ.Τζούμας ,για να καταλήξει υπογραμμίζοντας πως ο κ.Μαρκογιαννάκης παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη ως κατηγορούμενος, για αυτό που είναι και όχι για αυτό που έκανε"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]