ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Αδιάβατοι οι δρόμοι λόγω παγετού

                                                                    [Ανατολή Ιωαννινα]

Τσουχτερό κρύο και παγετός επικρατούν στο  λεκανοπέδιο Ιωαννίνων ,μετά τη σύντονη χιονόπτωση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00  απόψε το βράδυ  .
18  αποχιονιστικά μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας  της Περιφέρειας Ηπείρου βρίσκονται κατά μήκος του ορεινού επαρχιακού δικτύου για την  έγκαιρη αντιμετώπιση  προβλημάτων όπου  χρειαστεί ,ενώ   στο λεκανοπέδιο  Ιωαννίνων οι οδηγοί οφείλουν να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες  και ιδιαίτερη προσοχή ,καθώς σε πολλές περιοχές  το οδόστρωμα έχει μετατραπεί σε "παγοδρόμιο" λόγω του ισχυρού παγετού  που επικρατεί .
Ρίψεις αλατιού έχουν ήδη γίνει στην περιοχή της Ανατολής    και στα Μάρμαρα , όπου  παρατηρούνται και τα πιο έντονα προβλήματα ,ενώ στο χωριό Λιγκιάδες λίγα  μόλις χιλιόμετρα έξω απο την πόλη των Ιωαννίνων ,τουρίστες  σε ξενώνες   που δεν διέθεταν  αντιολισθητικές αλυσίδες δεν μπορούσαν να μετακινηθούν .
Αμεσα στο οδικό τμήμα που συνδέει το χωριό με τα Ιωάννινα , έφτασε    μηχάνημα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου,για τη ρίψη αλατιού   και  την διευκόλυνση της κίνησης των επισκεπτών.
O Δήμος Ιωαννιτών  με σχετική του ανακοίνωση υπενθυμίζει πως  οι πολίτες, για τυχόν προβλήματα που προκύψουν από την κακοκαιρία,  μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου : 2651 0 31448.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]