[Ελλάδα]Τον παρέσυραν διαδοχικά αυτοκίνητα και τον εγκατέλειψαν

Κρήτη:
Ενα 24ωρο περίπου μετά την παράσυρση πεζού στο δρόμο Μοιρών -Τυμπακίου και μια νέα τραγωδία έρχεται στο φως!
Ενας ακόμα άνθρωπος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί στην άκρη του δρόμου.Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανδρας εντοπίστηκε από διερχόμενους οδηγούς στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών στις 7.30 το πρωί. Το δυστυχημα έγινε συμφωνα με πληροφορίες στην Σταυρακιανή Καμάρα, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και αντίκρισε ένα σοκαριστικό θέαμα. Ο άνδρας είχε πολτοποιηθεί και εικάζεται πως παρασύρθηκε αρχικώς από αυτοκίνητο και μετά τον πάτησαν επιπλέον διερχομενα οχήματα.
Οι διασώστες παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το τροχαίο αλλά και ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, αφού το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από άγνωστες και αδιευκρίνιστες συνθήκες

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας των Χριστουγέννων ένας 47χρονος ανδρας χτυπήθηκε και εγκαταλείφθηκε από διερχόμενο οδηγό. Ο 27χρονος υπαίτιος στη συνέχεια από μόνος του παραδόθηκε στις Αρχές, λίγες ώρες μετά από το δυστύχημα.
πηγη  creteplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]