Ο καιρός την Πρωτοχρονιά

Kύμα κακοκαιρίας σαρώνει από χθες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ στο «μάτι» του χιονιά έχει μπει για τα καλά η Αθήνα, όπου πολλές περιοχές έχουν «ντυθεί» στα «λευκά».
Με τι καιρός όμως θα κάνουμε Πρωτοχρονιά; Για αύριο, Σάββατο παραμονή Πρωτοχρονιάς στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με βαθμιαία εξασθένηση. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τις πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Ισχυρός παγετός. Την Πρωτοχρονιά, Κυριακή (01/01/2017) στα δυτικά ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Στα βόρεια λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρωινές ώρες.
Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στο Αιγαίο 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους ισχυρός στα ηπειρωτικά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]