ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Κυβέρνηση: Δεν θα γίνουν εκλογές ακόμη και εάν καθυστερήσει η αξιολόγηση

«Δεν πρόκειται να γίνουν εκλογές... Εκλογές θα γίνουν το 2019» δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς και απέδωσε τα σενάρια στις επιδιώξεις της αντιπολίτευσης. «Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την κοινοβουλευτική του ομάδα» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Ο κ. Παππάς εκτίμησε, ακόμη, ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και προς το συμφέρον των ελληνικών θέσεων σημειώνοντας ότι και πάλι θα είναι αποτέλεσμα διαπραγμάτευσης και πολιτικής λύσης.
Παράλληλα, είπε ότι ο κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ βρίσκονται στην ίδια γραμμή ενώ ερωτηθείς εάν η κ. Μέρκελ είπε στον πρωθυπουργό, κατά τη συνάντησή τους, ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν θα προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα είπε πως «λιγοστεύουν όλο και περισσότερο όσοι υποστήριζαν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει το ελληνικό πρόγραμμα».
Σύμφωνα με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, η κυβέρνηση έχει με τις πολιτικές της ως προτεραιότητα να βοηθήσει όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα και αυτό φαίνεται αφού πέτυχε να απαλλάξει τους πολίτες από τα 20 δισ. με τα οποία είχε δεσμευθεί η ΝΔ. Υπενθύμισε, επίσης, τη ρύθμιση των 100 δόσεων, την πρόσβαση στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και τόνισε ότι έχει αρχίσει και μειώνεται σημαντικά η ανεργία.
Μάλιστα, ο κ. Παππάς εξαπέλυσε και επίθεση στη ΝΔ, για την οποία είπε ότι «έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε» και σημείωσε ότι η ΝΔ «αποτελεί το 'αποκούμπι' του Σόιμπλε στην Ελλάδα».


Έντονη αντίδραση από τη ΝΔ και «πόλεμος ανακοινώσεων»
Η δήλωση αυτή του κ. Παππά προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οδήγησε σε αλεπάλληλες ανακοινώσεις.
Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ανέφερε ότι «ο πολιτικός – σύμβολο της διαπλοκής επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, επανήλθε» και πρόσθεσε: «Αφού ταλαιπώρησε τη χώρα και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού κλάδου, με τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις του, οι οποίες ναυάγησαν, τώρα επιστρατεύεται ξανά από τον κ. Τσίπρα. Προφανώς, γιατί στην γκεμπελική προπαγάνδα είναι ασυναγώνιστος. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν υπάρχει πλέον κανένας Έλληνας που να πιστεύει τα ψέματά του».
Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής ανταπάντησε στη ΝΔ κάνοντας λόγο για Εφιάλτες, με αφορμή τη στάση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις εξαγγελθείσες παροχές του Αλέξη Τσίπρα προς συνταξιούχους.
Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς σχολίασε πως «η Νέα Δημοκρατία δεν δικαιούται να μιλά ούτε για τη διαπλοκή, την οποία με συνέπεια εξέθρεψε, υπηρέτησε και διόγκωσε, ούτε περισσότερο για τον Γκέμπελς». «Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί» σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Αντίθετα, με αφορμή τη -συνεπή προς τις εκλεκτικές της συγγένειες με το κόμμα του κ. Σόιμπλε- στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο θέμα της 13ης σύνταξης, ο ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να μιλά για Εφιάλτες» πρόσθεσε ο κ. Παππάς, που καταλήγοντας σημείωσε με νόημα: «Υ.Γ. Ελπίζουμε να μην υπαγορεύτηκε από το Βερολίνο και αυτή η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
«Τελικά μπερδεύουν και τα Χριστούγεννα με τις Απόκριες. Ο κ. Παππάς... ντύθηκε Πολάκης!», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΝΔ ανταπαντώντας εκ νέου στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε πως «τα είπαμε από χθες. Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη χυδαιότητα».
★ Πηγή: Συντακτική ομάδα του eklogika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]