Νεφελώδης και κρύος ξεκινά ο Δεκέμβρης

Με νεφώσεις φαίνεται να κυλά το ερχόμενο τριήμερο στο σύνολο της χώρας, ενώ το κρύο θα παραμείνει αισθητό, ιδίως τις πρωινές και νυχτερινές ώρες. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός αναμένεται να καταστεί άστατος στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με περισσότερες νεφώσεις που θα δίνουν τοπικές βροχές στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στην υπόλοιπη Ελλάδα θα έχουμε ανά διαστήματα νεφώσεις, ενώ τις πρωινές ώρες το κρύο θα είναι αισθητό.

Την Παρασκευή 02.12.16 αναμένονται στη βόρεια Ελλάδα λίγες αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες. Στη δυτική Ελλάδα αραιές νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Τοπικές βροχές το βράδυ στα νησιά του Ιονίου. Στην κεντρική και ανατολική Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Στη νότια Ελλάδα ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις στα 5-6bf, στο νότιο Ιόνιο από ΒΔ διευθύνσεις στα 4-5bf, στο βόρειο Αιγαίο από ΒΔ διευθύνσεις στα 5-6bf, στο κεντρικό Αιγαίο από Δ διευθύνσεις στα 6-7bf και τέλος στο νότιο Αιγαίο από Δ διευθύνσεις στα 5-6bf.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια πεδινή Ελλάδα από -4 έως 12°C (στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), στη δυτική πεδινή Ελλάδα από 2 έως 15°C (στην Ήπειρο θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), στην ανατολική πεδινή Ελλάδα από 0 έως 15°C, στα νησιωτικά τμήματα από 7 έως 16°C (στο βόρειο Αιγαίο θα είναι 3-4 βαθμούς χαμηλότερη). Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες σε πολλές περιοχές της χώρας, κυρίως ημιορεινές-ορεινές.

ΑΘΗΝΑ: Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ στα 4-5bf στο Σαρωνικό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2°C έως 15°C (στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη).

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ στα 3-4bf στο Θερμαϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0°C έως 12°C.

ΠΑΤΡΑ: Αραιές νεφώσεις ανά διαστήματα πυκνότερες, περιμένουμε τηΝ Παρασκευή. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ στα 4-5bf στον Πατραϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2°C έως 16°C.
 xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]