Ιωάννινα:Εορταστικό Σεμινάριο Σύγχρονο Χορού Με Την Κατερίνα Λιόντου

Εορταστικό σεμινάριο σύγχρονο χορού
με την Κατερίνα Λιόντου

Ο χώρος μας θα παραμείνει ανοιχτός και μέσα στις γιορτινές μέρες διοργανώνοντας ένα σεμινάριο σύγχρονου χορού με την Κατερίνα Λιόντου.
Σας περιμένουμε την Τρίτη 27 έως και την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου στην οδό Δημάρχου Ιωαννίδη 4 για ένα δημιουργικό σεμινάριο που θα σας καταπλήξει.

Λίγα λόγια για το μάθημα:
Στα μαθήματα αυτά χρησιμοποιώντας βασικές αρχές του σύγχρονου χορού θα προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε βαθύτερα, μέσα από διάφορες ασκήσεις, τα εργαλεία της κίνησης και τις δυνατότητες που έχει το κάθε άτομο ξεχωριστά. Θέλοντας να αναδείξουμε και να ενθαρρύνουμε το προσωπικός ύφος της κίνησης του κάθε ατόμου αλλά και να οξύνουμε την αντίληψη για τον χώρο και την μουσική. Στόχος του μαθήματος είναι η βελτίωση της τεχνικής, η ενδυνάμωση του σώματος για την αποφυγή τραυματισμών και η απόλαυση της έκφρασης μέσω του χορού και της συμμετοχής σε κάτι το ομαδικό.

Κατερίνα Λιόντου- Βιογραφικό σημείωμα:
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Αποφοίτησε από την Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης το 2007.
Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο φεστιβάλ της Καλαμάτας με τους Paul Douglas, Jeremy Nelson και Ted Stofer, στο impulstanz festival της Βιέννης με τον Ignacio «Inaki» Azpillaga, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος της Κ.Σ.Ο.Τ με τους Martin Lawrence, Chryssa Parkinson, Gill Clark, Olivier Dubois, Juan Cruz, Ory Flomin και Αντώνη Φωνιαδάκη και στην Αθήνα με τους Martin Kilvady, Tono Lachky και Eulalia Ayguade Farro.
Πήρε μέρος στις παραστάσεις της Hellenic Dance Company, την ομάδα της Κ.Σ.Ο.Τ, στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε χορογραφίες των Αντώνη Φωνιαδάκη, Λίντα Καπετανέα- Josef Frucek, Jasmin Vardimon και Martha Graham.
Έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Παπαϊωάννου, Φώτη Νικολάου, Χάρη Μανταφούνη, Κωνσταντίνο Ρήγο, Αγγελική Στελλάτου, Sinequanon, Λία Τσολάκη, Alexandra Waierstall, Affari Esteri, Παναγιώτη Αργυρόπουλο, Ίρις Καραγιάν.
Αναλαμβάνει συχνά την επιμέλεια κίνησης θεατρικών παραστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]