Οι ΑΝΕΛ για τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με τα εγκαταλελειμμένα βρέφη στα νοσοκομεία

Με αφορμή και τα τελευταία δημοσιεύματα στον Τύπο για τα εγκαταλελειμμένα βρέφη στις μονάδες νεογνών νοσοκομείων, που είναι αποδεικτικά της αναγκαιότητας εξεύρεσης μιας μόνιμης και λειτουργικής λύσης σε ένα διαρκώς διογκούμενο κοινωνικό πρόβλημα, η Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναδεικνύει το κοινωνικό προφίλ του Κινήματος μας, καταθέτοντας πρότασή της για μια ολοκληρωμένη αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ύστερα από πολλές επισκέψεις και έρευνα που πραγματοποίησε η Γραμματεία μας τέσσερα χρόνια σε νοσοκομεία και ιδρύματα της Αττικής και άλλων Περιφερειών, αλλά και από επαφές και συζητήσεις που είχε με τις Διοικήσεις και τους υπευθύνους των αρμόδιων Φορέων για την καταγραφή των προβλημάτων και την αναζήτηση λύσεων, εξήχθη το συμπέρασμα για την συγκρότηση μιας εθνικής επιτροπής και ίδρυσης Εθνικού Μητρώου Αναδόχων Οικογενειών.
Πολλές επισκέψεις στα ιδρύματα πραγματοποιήθηκαν και με την αρωγή της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Την πρόταση μας για την ίδρυση Εθνικού Μητρώου Αναδόχων Οικογενειών καταθέσαμε στις 22 Νοεμβρίου, στον Γενικό Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛΛ και υπεύθυνο του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας, Βουλευτή, κ. Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον !

Είμαστε σίγουροι ότι ο αξιότιμος κύριος Βουλευτής μας, στο πλαίσιο της συνεργασίας των Γραμματειών με την Κοινοβουλευτική Ομάδα, θα μεριμνήσει για την ολοκλήρωση των κατάλληλων διαδικασιών για την υλοποίησή της νομοθετικής προσαρμογής, με τον πλέον αρμόζοντα τρόπο .

Για την Γραμματεία Αλληλεγγύης
Η Γραμματέας,
Μίκα Παππά- Σέβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]