ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Π. Καμμένος απο Μολυβδοσκέπαστο:"Ηλίθιες οι δηλώσεις Ερντογάν ,ανιστόρητες του Ράμα"[βίντεο]



-Πάνος Καμμένος :"Δεν θα δεχθούμε προκλήσεις που προσβάλλουν την ιστορία της χώρας μας και το διεθνές δίκαιο"
-"Ανιστόρητες οι δηλώσεις Ράμα,ηλίθιες οι δηλώσεις Ερντογάν"
-"Ετος Εθνοφυλακής το 2017 "

Σαφές το μήνυμα του Υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου απο το  ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο Μολυβδοσκέπαστης ,στην ελληνοαλβανική μεθόριο όπου έφτασε σήμερα λίγο μετά τις 15.00  το μεσημέρι.
Μετά απο μια σύντομη επίσκεψη στην ιστορική Ιερά Μονή  της περιοχής , ο Υπουργός στη συνέχεια βρέθηκε  στο στρατιωτικό φυλάκιο ,όπου και  θα διανυκτερεύσει απόψε.
Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο κ.Καμμένος , μετά τις ευχαριστίες του προς  τους αξιωματικούς ,τους υπαξιωματικούς ,τους στρατεύσιμους και τους εθνοφύλακες ,ευχαρίστησε  ιδιαιτέρως  τον  κόσμο που έχει αγκαλιάσει τις ένοπλες δυνάμεις ,με περισσή  αγάπη ,κάτι που αποτελεί  και το πιο σημαντικό για το ηθικό όσων υπηρετούν σε αυτές.
"Είμαστε εδώ σήμερα για να στείλουμε μήνυμα ασφάλειας στους ακρίτες  και όχι απειλής, αφού δεν απειλούμαστε "υπογράμμισε ο κ.Καμμένος για να συνεχίσει τονίζοντας πως  "Δεν θα δεχθούμε προκλητικές δηλώσεις που προσβάλλουν το διεθνές δίκαιο και την ιστορία της χώρας μας "αναφερόμενος στις ηλίθιες, όπως τις χαρακτήρισε δηλώσεις του Ερντογάν  αλλά και στις ανιστόρητες δηλώσεις   του Εντι Ράμα ,στέλνοντας  έτσι  ξεκάθαρο μήνυμα  τόσο προς την  Τουρκία όσο και την Αλβανία.
"Το 2017 θα είναι έτος εθνοφυλακής" ,υπογράμμισε ο Υπουργός, με την κυβέρνηση να μεριμνά  για την καλύτερη οργάνωση της Εθνοφυλακής ,με τη δημιουργία νέων μεγάλων σχηματισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]