ΠΡΩΤΙΑ για τις ταξικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων

ΠΡΩΤΙΑ για τις ταξικές δυνάμεις στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων
Έγιναν σήμερα οι εκλογές των αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, αναδεικνύοντας τη νέα διοίκηση για την επόμενη τριετία. Συγκεκριμένα έλαβαν:
Υπενθυμίζουμε ότι το Μάη του 2016, η παράταξη της ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ εκβιαστικά προσπάθησε να θέσει τα ταξικά σωματεία εκτός Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, προκαλώντας ενδιάμεσες εκλογές στις οποίες τελικά οι ταξικές δυνάμεις αναδείχθηκαν σε πρώτη δύναμη. 
Στις σημερινές εκλογές ο παλιός και ο νέος κυβερνητικός συνδικαλισμός ενώθηκαν σε ενιαίο ψηφοδέλτιο ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, και οι οπορτουνιστικές δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατέβηκαν σε ξεχωριστό ψηφοδέλτιο .
Το αποτέλεσμα είναι η απάντηση των εργατοϋπαλλήλων της πόλης στην τρομοκρατία και την απληρωσιά που κυριαρχεί στους χώρους δουλειάς. 
Είναι η απάντηση των δεκάδων χιλιάδων ανέργων των Ιωαννίνων απέναντι στο εκμεταλλευτικό σύστημα που τους θέλει ανοργάνωτους και απομονωμένους στα σπίτια τους. 
Είναι η έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης στη γραμμή συσπείρωσης του ΠΑΜΕ, στην οργανωμένη πάλη με στόχο όχι απλά να επιβιώσουμε, όχι «δουλειά να ’ναι κι όπως να ’ναι» αλλά αντίθετα να φέρουμε ευρύτερες αλλαγές στην οικονομία και την κοινωνία, τέτοιες που εμείς οι εργάτες να γίνουμε αφέντες στον πλούτο που παράγουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]