Ο καιρός σήμερα

Την Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016 αναμένεται γενικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο προς το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα δυτικά και νότια. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και προς το βράδυ. Τις ίδιες ώρες θα σημειωθεί παγετός στα ορεινά της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 0 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 16, στα νησιά του βορείου Αιγαίου από 3 έως 16, και στα νησιά του κεντρικού και νοτίου Αιγαίου από 6 έως 19.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιοανατολικά όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Από το απόγευμα όμως θα γίνουν νοτιοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνου δυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν δυτικοί 2 έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως και τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς και προς το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς.
πηγη  meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]