Ιωάννινα: Τελειώνει .. ο "Γολγοθάς" του ταλαιπωρημένου αλόγου που συγκίνησε τους πάντες...

Το άλογο που συγκίνησε το πανελλήνιο ...αν απο την αρχή  είχε βρεθεί   σε κατόχους που το αγαπούσαν  και το φρόντιζαν, δεν θα ζούσε τον "Γολγοθά" που έχει ζήσει τις τελευταίες  20 περίπου μέρες ..
Υπενθυμίζουμε ,πως το συμπαθέστατο ζώο   είχε εντοπιστεί   πριν απο μέρες  πεσμένο στο έδαφος ανήμπορο να σταθεί στα πόδια του άρρωστο ,φανερά υποσιτισμένο και ταλαιπωρημένο δίνοντας τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ,με τους κατόχους του να μην νοιάζονται για αυτό ...
Εκτοτε τριγυρνούσε στην περιοχή και είχε βρεθεί  και πάλι να κείτεται  στο έδαφος ,μόνο και αβοήθητο .
Η  ιστορία του που έγινε γνωστή μέσα απο το διαδίκτυο ,συγκίνησε  φιλόζωους όχι μόνο απο τα Ιωάννινα αλλά και απο πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα αιτήματα για υιοθεσία πολλά  ,με τον Ελληνικό Σύλλογο Προστασίας Ιπποειδών να παρακολουθεί την υπόθεση.
Μετά την περιπέτειά του στους δρόμους του Σταυρακίου ,εθελοντής πολίτης  και κάτοχος αλόγων πρόσφερε φιλοξενία στον μικρό σε έκταση που διαθέτει  πλησίον του σημείου που αρχικά είχε εντοπιστεί  πεσμένος στο έδαφος.
Εχθές  το μεσημέρι εθελοντές φιλόζωοι πολίτες  μετέβησαν στο σημείο προκειμένου να μεταφέρουν  το άλογο σε ασφαλή και στεγασμένο χώρο μέχρι να εξεταστεί απο ιππίατρο που θα μεταβεί σήμερα  απο την Αθήνα στα Ιωάννινα με αποκλειστικό  σκοπό τη  σωτηρία του αλόγου .


Ετσι έστω και μετά απο αρκετή ταλαιπωρία ο  "Γολγοθάς"  του  υπερήφανου  ζώου φαίνεται πως φτάνει επιτέλους  στο τέλος του ..και μπορεί  μέχρι τώρα   να έζησε σε συνθήκες που δεν αξίζουν σε κανένα ζώο σύντομα όμως- όπως όλα δείχνουν  - τον περιμένει μια καλύτερη ζωή ,αφού  ο ιππίατρος θα φροντίσει  πρωτίστως  να λάβει την κατάλληλη ιατροφαρμακευτική φροντίδα  και στη συνέχεια να αναζητηθεί  ο κατάλληλος άνθρωπος για να το υιοθετήσει ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]